Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ФРИЗО 4 Адаптирано мляко за малки деца 4г+ 400гр | FRISO 4 Growing up milk 4g+ 400g

Детайли

Свойства на продукта: FRISO 4 Адаптирано мляко за малки деца е произведено от свежо прясно мляко и отговаря на всички нормативни изисквания за качество и безопасност. Технологията на производство е изключително щадяща, като запазва всички полезни свойства на белтъка за сметка на минимално температурно въздействие.

FRISO 4 Адаптирано мляко за малки деца е важен допълнителен източник на микро и макронутриенти в храната на детето над 4 години. Съдържа витамини, аминокиселини, микроелементи и мастни киселини, които спомагат за задоволяване на специфичните хранителни нужди на детето и допринасят за правилното му умствено и физическо развитие. По-специално, FRISO 4 Адаптирано мляко за малки деца е богато на калций, витамин D и фосфор, които са от съществено значение за добрия растеж на костите, както и на желязо, което допринася за нормалното когнитивно развитие на децата. То е лесно смилаемо и с отличен вкус.

Предназначено е за смесено или изкуствено хранене след третата година на детето. Може да се използва при приготвяне на храни.
 

Начин на употреба: При приготвяне на адаптирано мляко, следвайте много внимателно инструкциите върху опаковката, тъй като неправилното използване може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на детето. Използвайте сместа до един час след приготвяне. Съдържанието на опаковката да се използва до един месец след отваряне.


FRISOLAC/FRISO Адаптирани млека се приготвят от свежо прясно мляко, произведено в собствените ферми на Royal FrieslandCampina N.V., използвайки технология, запазваща полезната стойност на хранителните вещества и съставки в млякото. Техните преимущества са, че осигуряват:

  • Минимален риск от поява на колики и запек.
  • Хармоничен ръст и развитие на бебето и малкото дете.
  • Добра поносимост от организма и лесно приготвяне.

 

  

Friso е една от най-доверените марки храни за много семейства с бебета и малки деца в много държави и позната в България с адаптираните си млека Frisolac/Friso. Млякото на Friso е висококачествено, тъй като млекопроизводителите са ангажирани с естествената, богата на хранителни вещества среда за техните крави. От качеството на почвата до фуража, състоящ се от райграс и царевица; специално внимание се отделя на всичко в стопанството. Friso е първокласната марка за хранене на бебета от Royal FrieslandCampina N.V..

Royal FrieslandCampina N.V. е мултинационална компания, която произвежда и продава натурални, хранителни и висококачествени млечни продукти и съставки. Компанията е собственост на кооперация от 15 000 млекопроизводители (в Холандия, Германия и Белгия), които снабдяват организацията с млякото си. Вкусът, здравето, удобството и надеждността са ключови характеристики на компанията. С приходи от 9,6 милиарда евро (през 2011 г.) в компанията работят 19 000 души в 100 производствени и търговски обекта в 25 различни страни.

Продуктовата гама на компанията се състои от потребителско мляко, мляко в прахообразна и концентрирана форма, млечни напитки, кисели млека, десерти, сметана, сметана за кафе, храни за бебета и малки деца, сирене, масло и съставки.

Допълнителна информация

Марка ФРИЗОЛАК
Производител: Royal FrieslandCampina N.V.
Страна производител: Нидерландия
Продуктова серия ---
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 4+
Вид мляко: Краве
Особености: ---
ФРИЗО 4 Адаптирано мляко за малки деца 4г+ 400гр | FRISO 4 Growing up milk 4g+ 400g

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.