ЮСЕРИН СЪН Слънцезащитен спрей SPF20 200мл | EUCERIN SUN Spray SPF20 200ml
Кат. №
4099

Наличност: Неналичен

Продуктът не е в наличност!

чети още
30,99 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: EUCERIN SUN Spray SPF20 предпазва от увреждане, причинено от UV лъчи. Леката формула е немазна и се абсорбира лесно, като защитава кожата в дълбочина. Клинични проучвания доказват ефикасността на слънцезащитният спрей и поносимостта му от кожата. Иновативната високоефективна фотостабилна UVA и UVB филтърна система с Tinosorb S защитава от изгаряне, а съдържанието на мощния антиоксидант Ликохалкон А осигурява биологична защита, като предпазва клетките на кожата от увреждане, причинено от свободни радикали. EUCERIN SUN Spray SPF20 е в съотвестствие със стандартите на ЕС и на Personal Care Association (позната и като COLIPA).

Продуктът е подходящ за нормална кожа.

Водоустойчива, лесна за нанасяне формула

 

Начин на употреба: Преди излагане на слънце продуктът се нанеся обилно по цялото тяло и лице. Редовното нанасяне поддържа необходимата защита, особено след намокряне, изпотяване и подсушаване. Нужно е продуктът да попие добре в кожата, за да не остави следи по дрехи или кърпи. Да се избягва контакт с очите. Не е подходящ за малки деца.


 

Серията Eucerin SUN предлага цялостна защита за всеки тип кожа от вредното въздействие на слънцето. Продуктите осигуряват ефикасна UVA/UVB биологична защита за лицето и тялото, като са съобразени с нуждите на различните типове кожа, включително склонна към акне и алергична към слънцето кожа. Активните съставки на продуктите са с клинично доказана ефективност и специално разработени за бебета, деца и възрастни.

 


Марката Eucerin има зад себе си над един век история, проучвания, изследователска дейност и разработки. Продуктите Eucerin произлизат от създадения през 1900г емулгатор - Eucerit. Eucerit e революционна за времето си технология - основа за влагане на вода с масло, която е предписвана от дерматолози и приемана чудесно от кожата. 50г по-късно е създаден и първият продукт под името Eucerin - крем за поддържане алкалното ниво на кожата. В наши дни Eucerin е доказала се медицинска козметика в множество страни по целия свят. Над 500 учени и дерматолози активно разработват нови продукти и подобряват вече налични формули с цел да удовлетворят нуждите на всеки тип кожа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Слънцезащитен спрей
Част от тялото: За тяло
Тип кожа: Нормална
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Дневен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Eucerin аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия EUCERIN SUN / Слънцезащитни продукти за цялото семейство
Марка Eucerin
Производител: Beiersdorf
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЮСЕРИН СЪН Слънцезащитен спрей SPF20 200мл | EUCERIN SUN Spray SPF20 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти