ЕТЕРИКА Масло от ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 55мл. | ETERIKA WHEAT GERM oil 55ml
Кат. №
9511

Наличност: В наличност

100% натурален продукт!

За масаж на лицето и тялото. Подхранва косата.

чети още
6,00 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Маслото от ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ на Етерика е 100% натурален продукт, произведен в България.

Растителното масло от Пшеничен зародиш се характеризира с високата си плътност - то е едно от най-тлъстите масла. Получава се чрез студено пресоване на семената, без допълнително рафиниране. Маслото съдържа естествено витамин Е, зародишен лецитин и метионин, които имат антиоксидантно действие и предпазват кожата и косата от вредното влияние на свободните радикали. Стимулира обмяната на веществата, подпомага изграждането и заздравява мускулите, поддържа кръвоносните съдове и костите (приемайте по 1-2 ч.л. на ден). Подходящо е за приемане и от деца.

Маслото от Пшеничен зародиш подхранва кожата и косата в дълбочина, прави ги меки и еластични.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

  • Идеално за масаж на много суха кожа на лицето и тялото.
  • Маслена баня за коса - укрепва, заздравява косъма, придава еластичност и изглажда повърността му, премахва пърхота.

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Пшеничен зародиш
Вид масло: Базово масло
Употреба: За външна употреба
Част от тялото: За коса, За лице, За тяло
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕТЕРИКА Масло от ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 55мл. | ETERIKA WHEAT GERM oil 55ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти