ЕТЕРИКА Масло от ШЕА (КАРИТЕ) 55мл. | ETERIKA SHEA oil 55ml
Кат. №
9161

Наличност: В наличност

Подхранва косата и кожата. Естествен слънцезащитен продукт.

чети още
4,65 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Маслото от Шеа (Карите) на Етерика (Shea oil) е 100% натурален продукт, произведен в България.

Mаслото от Шеа се добива от ядките на дървото Mangifolia. Маслото е сред най-предпочитаните в козметиката и ароматерапията. Има овлажняващи и силно подхранващи свойства. Придава на кожата еластичност, плътност, изглажда я. Има анти-ейдж действие, изпъва бръчиците. Освен това е и силен антиоксидант, има антисептично действие, успокоява раздразнена и чувствителна кожа, помага при обриви и изгаряния. Маслото от Шеа е и идеално слънцезащитно средство - естественият фактор защитава кожата от вредното влияние на UV-лъчите. Прилагано за подхранване на косата, маслото я прави здрава, лъскава и красива.

Продукт, богат на наситени и ненаситени мастни киселини, като олеинова, стеаринова, линолова, палмитинова, линоленова, както и витамини А, Е, F и полифеноли.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Ший (Shea)
Вид масло: Базово масло
Употреба: За външна употреба
Част от тялото: За коса, За лице, За тяло
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕТЕРИКА Масло от ШЕА (КАРИТЕ) 55мл. | ETERIKA SHEA oil 55ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти