ЕТЕРИКА Етерично масло от ЛАЙКА 0,6мл. | ETERIKA Essential CHAMOMILE oil 0,6ml
Кат. №
9120

Наличност: В наличност

Matricaria chamomilla

За ароматерапия, инхалации, гаргара, коса и кожа.

чети още
13,50 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Етеричното масло от Лайка на Етерика (Matricaria chamomilla) е 100% натурален продукт, произведен в България.

Етеричното масло от Лайка действа благоприятно при безсъние, стрес, напрежение, депресивни състояния. Има отхрачващо и бронхоантисептично действие, понася се добре при респираторни заболявания на дихателните пътища. Регулира храносмилането, облекчава главоболие, зъбобол, болки в ставите и мускулите. Прилагано към маската за коса, укрепва и заздравява косъма. Подхранва кожата и е особено подходящо при чувствитела кожа.


ПОКАЗАНИЯ:

  • Депресия, стресови състояния
  • Безсъние
  • Простуда, грп, кашлица, бронхит
  • Главоболе
  • Акне
  • Псориази
  • Нарушено храносмилане
  • Болки в ставите и мускулите


ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не прилагайте при епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни и деца, както и индивидуална непоносимост към Лайка.

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Лавандула
Вид масло: Етерично масло
Употреба: Арома дифузер и Арома лампа, За външна употреба, За жабурене, Инхалации
Част от тялото: За коса, За лице, За тяло
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕТЕРИКА Етерично масло от ЛАЙКА 0,6мл. | ETERIKA Essential CHAMOMILE oil 0,6ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти