ЕНЕРГИЙНИ МОДУЛАТОРИ растителни капсули 50 бр. СОЛГАР | ENERGY MODULATORS veg. caps 50s SOLGAR
Кат. №
1331

Наличност: В наличност

До изчерпване на количествата!

Енергийните модулатори на SOLGAR повишават енергията в организма. Хранителна добавка, подходяща за спортно хранене.

чети още
75,45 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Тази хранителна добавка на Солгар подпомага производството на енергия в клетките на организма и намалява изтощаването им под действие на стреса. В продукта се съдържа креатин, който играе важна роля в произвеждането на АТФ (аденозинтрифосфат) - молекула, съдържаща се във всяка клетка на тялото и може да съхранява и отделя енергия. В добавката може да се открие и алфа-липоевата киселина, която е незаменим кофактор при при произвеждането на енергия в митохондриите на клетката.

Убиквинонът (ензим Q-10) подобрява аеробният капацитет и издръжливостта. Сибирският и американският женшен, които се съдържат в продукта са адаптогени и повишават толеранса към стрес. Витамините В3 и В12 участват подпомагат сърдечно-съдовата система.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Пo 1-2 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 50
За колко време е приемът: 25 дни
Активна съставка: Женшен, Креатин
С каква цел се приема? Енергийна стимулация, Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Повишаване на енергията
Спада към: Клетъчен енергостимулатор, Спортно хранене
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без консерванти, Без нишесте, Без оцветители , Без подсладител
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕНЕРГИЙНИ МОДУЛАТОРИ растителни капсули 50 бр. СОЛГАР | ENERGY MODULATORS veg. caps 50s SOLGAR