ЕЛЕА Слънцезащитен крем за тяло SPF 20 150мл | ELEA Sun care SPF 20 150ml
Кат. №
4060

Наличност: Неналичен

Средно ниво на защита за бронзов загар.

чети още
6,95 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ЕЛЕА Слънцезащитен крем за тяло SPF 20 осигурява средна защита от вредното влияние на слънчевите лъчи. Специалните филтри предпазват кожата от UVA и UVB лъчите, което от своя страна предовратява изгаряне. Допълнително вложеният минерален филтър отразява вредните лъчи и не предизвиква дразнение на кожата. Слънцезащитен крем ЕЛЕА е бързо абсорбиращ и лесен за нанасяне продукт. Използването му осигурява бронзов загар на кожата без зачервяване.

 

Активни съставки:

  • Сусамово масло
  • Кокосово масло
  • Минерален филтър


Начин на употреба: Обилно количество се нанася на суха и чиста кожа по откритите части на тялото. Процедурата се повтаря след мокрене или забърсване с кърпа.

 

 

 

Марката ELEA е притежание на българската компания Солвекс, която е основана през 1995 година като производител на козметични продукти. Производствената база се намира в собствени лаборатории и складове, където висококвалифицирани специалисти работят с най-съвременни технологии за създаването на продукти в съответствие със Световните стандарти и Здравното законодателство на Република България. Със своите познания Солвекс се превръща в световно известен производител на качествена козметика. ELEA предлага на пазара продукти с различна насоченост: цветове за коса, грижа за лицето, грижа за тялото, грижа за косата, грижа за краката и защита от слънцето.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Слънцезащитен крем/лосион
Част от тялото: За тяло
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Дневен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Кокос
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия СЛЪНЦЕЗАЩИТА И ГРИЖА СЛЕД СЛЪНЦЕ
Марка ELEA
Производител: Солвекс - Козметични Продукти ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛЕА Слънцезащитен крем за тяло SPF 20 150мл | ELEA Sun care SPF 20 150ml