ДР. БАРМАН Четка за зъби 0-6 години | DR. BARMAN`S Superbrush child 0-6 years
Кат. №
4658

Наличност: В наличност

Призната за най-ефикасната четка за деца.

чети още
7,45 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ДР. БАРМАН Четка за зъби 0-6 години е клинично доказана и препоръчвана от стоматолозите в целия свят. Меките косъмчета са прецизно насочени по линията на венеца и нежно и ефикасно почистват дъвкателната повърност. Влакната са изключително нежни към детските емайл и венци, а тройната глава почиства всички повърхности с по-малко движения. Благодарение на тройната глава четката доказано създава по добър контакт със зъбната повърност. ДР. БАРМАН Четка за зъби 0-6 години премахва повече зъбна плака за по-малко време.

Четката се препоръчва за деца с брекети, както и за пациенти с ограничена подвижност като Синдром на Даун, Аутизъм и др.

 

 

 

DR. BARMAN`S е норвежка марка продукти за орална хигиена, носеща името на своя създател - стоматологът Др. Ролф Барман. С над 40 годишния си опит в областта на стоматологията ДР. БАРМАН е пионер в създаването на дентални продукти. Хитовият и емблематичен продукт на марката е сензационната суперчетката за зъби от 1989г., която е патентована и награждавана многократно за своята ефективност. Най-разпознаваемите продукти на Dr. Barman са двуглавите и триглави четки за зъби. Висок клас дентални продукти за ценителите на добрата устна хигиена.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Dr. Barman's
Марка Dr. Barman's
Страна производител: Норвегия
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: Триглава
Размер на четката: 0-6 години
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ДР. БАРМАН Четка за зъби 0-6 години | DR. BARMAN`S Superbrush child 0-6 years

Може би ще проявите интерес и към следните продукти