КОЕНЗИМ Q10 + МАГНЕЗИЙ ЕКСТРА 30бр. капсули ДОПЕЛХЕРЦ | COENZYME Q10 + MAGNESIUM EXTRA 30s caps DOPPELHERZ
Кат. №
8128

Наличност: В наличност

Плюс витамини Б1, Б5, Б6.

В подкрепа на сърцето, нервната система, мускулите.

чети още
9,95 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Доброто здравословно състояние, тонусът, енегията и жизнеността на организма ни зависят от приемането на оптимални количества хранителни вещества, нужни на тялото, за да произвежда енергията, от която се нуждае, както и за поддържане на всеки един жизнен процес. Едно от основните вещества, участващи в производството на енергия, е витаминоподобният Коензим Q10 - освен, че го приемаме чрез храната, той също така се синтезира в организма ни. Различни фактори обаче влияят отрицателно на синтеза му - напредване на възрастта, както и тютюнопушене, прием на някои медикаменти, сърдечно-съдова недостатъчност, нарушения в ендокринната или нервната система и др.


ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ COENZYME Q10 + МАГНЕЗИЙ ЕКСТРА е висококачествена хранителна добавка, специално разработен комплекс от жизненоважните за доброто здравословно състояние елемети: Коензим Q10, Магнезий, както и витамините Б1, Б5 и Б6. Формулата съдържа оптимални дози, допълващи хранителния режим и попълваща липсите на организма, когато е нужно.

  • Коензим Q10 е част от дихателните вериги на клетките и допринася за производството на енергия на клетъчно ниво. Поддържа здравето на мускулната система и сърцето.
  • Магнезият в комбинация с Витамините Б1, Б5 и Б6 насърчават добрия метаболизъм, даряват организма с енергия и тонус и премахват чувството на умора и отпадналост. Поддържат сърдечно-съдовото здраве и нормалната функция на мозъка.

Без глутен. Без лактоза.КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА КАПСУЛА:
  • Коензим Q10 - 75 mg
  • Магнезий - 100 mg
  • Витамин Б1 - 1,65 mg
  • Витамин Б5 - 9 mg
  • Витамин Б+6 - 2,1 mg

 

 

DOPPELHERZ е немска марка с дългогодишна традиция. Основана през 1919 год. от Йозеф Петер Хенес, ДОПЕЛХЕРЦ продължава и до днес да бъде синоним на високо качество, надеждност и сигурност. Марката предлага множество продукти - хранителни добавки, билкови екстракти, витамини и минерали - всички от изключително висок клас. Контролът по качеството и дългогодишният опит на научно-изследователския екип на DOPPELHERZ гарантират, че предлаганите на пазара артикули ще Ви помогнат да водите активен и здравословен начин на живот.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 1 капсула на ден по време на хранене. Да не се сдъвква.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин Б1 / Vitamin B1, Витамин Б5 / Vitamin B5, Витамин Б6 / Vitamin B6, Коензим Q10, Магнезий
С каква цел се приема? Болки/крампи в мускулите, Защита на нервна система, Защита на сърдечно-съдова система, Нормализира сърдечно-съдовата дейност
Спада към: Кардиопротектор, Ко-ензим, Намалява болките в мускулите, Намалява умора и изтощение, Общо укрепване на организма, Превантивно-терапевтично действие
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без лактоза
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
Марка DoppelHerz
Продуктова серия DOPPELHERZ ACTIV
Производител: DoppelHerz
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КОЕНЗИМ Q10 + МАГНЕЗИЙ ЕКСТРА 30бр. капсули ДОПЕЛХЕРЦ | COENZYME Q10 + MAGNESIUM EXTRA 30s caps DOPPELHERZ

Може би ще проявите интерес и към следните продукти