Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ДОМОТЕРМ Дигитален термометър NOSTALE | DOMOTHERM Digital thermometer NOSTALE

Детайли

ДОМОТЕРМ Дигитален термометър NOSTALE измерва точно и прецизно телесната температура - ректално, орално или аксиларно. Снабден с бутон за включване и изключване и звуков сигнал при приключило измерване, термометърър е лесен и удобен за употреба. Със скала за отчитане на телесната температура. Комплектът включва упътване на български език и батерия.

Гаранция 2 години.

 

 

 


UEBE Medical е немска компания с повече от 120-годишна история. През 1890 г. немският химик Вилхелм Уебе изобретява клиничния термометър, който познаваме и до днес. Постига световен успех с простото си диагностично изобретение - на стъкления термометър заменя затварящата го гипсова тапа, като разтопява стъклото и прави термометъра изцяло излят. Така той става по-хигиенносъобразен, по-надежден и по-безопасен. Дълги години клиничните термометри на UEBE са били номер едно в света сред уредите за самодиагностициране. Днес компанията снабдява медицинската сфера директно или чрез добре познати и проучени дистрибутори с висококачествени и надеждни продукти от висок клас.

Допълнителна информация

Ръководство: ---
Производител: UEBE Medical GmbH
Страна производител: Германия
Продуктова серия ТЕРМОМЕТРИ
ДОМОТЕРМ Дигитален термометър NOSTALE | DOMOTHERM Digital thermometer NOSTALE

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.