КОМФОРТНА ЗОНА Храносмилателни ензими + растителни екстракти х 90 таблетки СОЛГАР | COMFORT ZONE DIGESTIVE COMPLEX veg. caps. 90s SOLGAR
Кат. №
3381

Наличност: В наличност

Подпомага и подобрява храносмилането.

чети още

Нормална цена: 73,70 лв.

Special Price 62,65 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Доброто храносмилане и усвояване на храните са две от най-важните функции на организма. Ако тези процеси не се случват правилно, здравето не може да се запази. Проблемите могат да възникнат:

  • когато храната и различните хранителни вещества не могат да бъдат разградени и да се усвоят в достатъчна степен.
  • когато не добре смлени частици храна се усвоят по неподходящ начин и навлязат в кръвообращението, в резултат на което се развиват алергии илaи други болестни състояния.

Comfort zone digestive complex представлява усъвършенстван комплекс с 11 активни ензима и балансирана комбинация от билки. Комплексът е създаден специално, за да подпомогне и да подобри естествения процес на храносмилане. Ензимите, включени в Comfort zone, са специално подбрани, за да допринесат за по-доброто разграждане на мазнините, въглехидратите, протеините, лактозата и растителните влакна.

Храносмилателният комплекс на Солгар е изключително полезен в случаите на метеоризъм, диспепсия, газове и други неразположения и разстройства на стомашно-чревния тракт. Comfort zone е подходящ за употреба при прием на трудносмилаеми храни или храни, към които има развита непоносимост (напр. глутен и лактоза).

Хранителната добавка се приема по време на основно хранене, по 1-3 капсули дневно.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемат се по 1 растителна капсула с всяко хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 90
За колко време е приемът: За месец и половина
Активна съставка: Амилаза, Бромелаин, Инвертаза, Лактаза, Липаза, Папаин, Протеаза
С каква цел се приема? Подобряване на храносмилането
Спада към: Подобрява чревната функция, Храносмилателен ензим
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КОМФОРТНА ЗОНА Храносмилателни ензими + растителни екстракти х 90 таблетки СОЛГАР | COMFORT ZONE DIGESTIVE COMPLEX veg. caps. 90s SOLGAR