КАЛМАЦИН ФОРТЕ таблетки 100бр. ВАЛМАРК | CALMACIN FORTE tabs 100s WALMARK
Кат. №
6134

Наличност: В наличност

За имунната, покривната и нервната системи.

чети още
21,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Калмацин форте на Валмарк е хранителна добавка, която съчетава цинк, магнезий, високо съдържание на калций и добавен витамин Д с цел подобряване здравето на имунната, нервната, покривата системи, костите и сърцето.

Калцият е необходим елемент за здравината и плътността на костите и зъбите. Недостатъчното количество калции в организма може да доведе до влошаване състоянието на зъбите, костите и косата.

Витамин Д е мастноразтворим витамин, който повишава усвояването на калций в организма. Витамин Д се синтезира естествено в кожата на човека под влиянието на слънчевите лъчи и участва в заздравяването и уплътняването на костите. Неговата липса може да доведе до загуба на тази плътност.

Магнезият подпомага правилната функция на мускулите и нервната система. Той придава енергия на тялото и повишава устойчивостта срещу стрес, умора и психическо натоварване.

Цинкът поддържа баланса в имунната и покривната системи, зрението и паметта. Озарява кожата, заздравява ноктите и помага в борбата срещу косопада.

Подходящ и за жени по време на бременност и кърмене.

 

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР ТАБЛЕТКА

  • Калций 400mg 
  • Магнезий 150mg 
  • Цинк 8,5mg 
  • Витамин Д  2mcg

 

 

ВАЛМАРК (WALMARK) е водеща чешка фармацевтична компания основана през 1990г. Дейността на фирмата се фокусира върху здравословния начин на живот и производството на хранителни добавки, някои лекарствени и козметични продукти за хуманна медицина. Производственият процес се осъществява в собствени модерни фармацевтични заводи в Чехия, които отговарят на високите изисквания и стандарти на GMP - Добра Производствена Практика. Валмарк е сред лидерите на пазара в България, Чехия, Румъния, Словакия, Унгария, Полша, Литва и част от Средния и Далечен Изток.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 таблетка дневно след едно основно хранене.
Особености на прием: Да се приема след хранене
Брой таблетки/дози 100
За колко време е приемът: За повече от три месеца
Активна съставка: Витамин Д / Vitamin D, Калций, Магнезий, Цинк
С каква цел се приема? Болки/крампи в мускулите, Защита на костно-ставна система, Защита на нервна система, Здраве на опорно-двигателния апарат, Майчино здраве, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Очно здраве, Поддържа нервната система, Подобряване здравето на косата, кожата и ноктите, Подобряване на здравето, Подсилва зъбите, Подсилване на костите, косата, ноктите, Укрепване на имунната система
Спада към: За здрави кости и стави, Имуностимулатор, Кардиопротектор, Намалява болките в мускулите, Намалява умора и изтощение, Общо укрепване на организма, Подобрява и подсилва кожата, ноктите и косата, Подобрява паметта, Подпомага мозъчната дейност, Подпомага правилната функция на мускулите, Подпомага работата на нервната система, Подпомага работата на сърцето, Подсилва зъбите, Подсилва костите, Превенция на рахит
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Скелетна система, Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Нервна система, Имунна/ Лимфна система, Покривната система /Кожа,Нокти,Коса/, Зрение
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца над 3г.
Подходящо ли е при бременни: Да
Марка WALMARK
Производител: WALMARK
Страна производител: Чехия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КАЛМАЦИН ФОРТЕ таблетки 100бр. ВАЛМАРК | CALMACIN FORTE tabs 100s WALMARK