КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ таблетки 50бр СОЛГАР | CALCIUM MAGNESIUM CITRATE tabs. 50s SOLGAR
Кат. №
2345

Наличност: В наличност

Минерален комплекс за по-здрави кости и по-малко крампи.

За нормална функция на нервите и костите.

чети още

Нормална цена: 29,60 лв.

Special Price 22,20 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Калцият е необходим на всички тъкани в тялото ни, но е особено важен за здравината на костите. Той участва в редица биохимични процеси в тялто, които са важни за регулацията на тонуса на сърдечните съдове, мускулното съкращение, предаването на нервните импулси. Калцият е от основно значение за здравината на костите, тъй като до голяма степен участва в техния състав. Магнезият е един от най-важните минерали в човешкия организъм. Участва в минералния състав на твърдите тъкани,като костите,спомагайки за правилната им минерализация и в структурата на някои от жлезите с вътрешна секреция,като регулатор на производството на активни субстанции. Есенциален при активно спортуващи, намалява мускулната преумора, предотвратява мускулните крампи и схващания, спомага адекватната сърдечна функция и правилната моделация на костана система. Намалява симптомите на превъзбуда,нервност и безсъние. Продуктът е с формула за по-доборо освобождаване.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Активна съставка: Калций, Магнезий
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 50
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Прием: Приемайте по 1 до 5 таблетки дневно с храна.
За колко време е приемът: 10 дни
Подходящ за: Витамини за възрастни, Витамини за костите
С каква цел се приема? Подсилване на костите, косата, ноктите, Спортно хранене
Спада към: Спортно хранене
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Човешка система: Скелетна система, Мускулна система
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без глутен (пшеница), Без захар, Без консерванти, Без нишесте, Без оцветители , Без парабени, Без подсладител
Подходящ ли е за диабетици: Да
С вкус на: С неутрален вкус
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ таблетки 50бр СОЛГАР | CALCIUM MAGNESIUM CITRATE tabs. 50s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти