БРОМЕЛАИН 500мг таблетки 30 бр. СОЛГАР | BROMELAIN 500mg tabs 30s SOLGAR
Кат. №
1230

Наличност: Неналичен

Храносмилателен ензим. Cмила протеините и облекчава дискомфорта след хранене.

чети още

Нормална цена: 37,45 лв.

Special Price 26,22 лв.

Описание

Детайли

Бромелаинът е природен ензим смилащ протеините и се извлича от ананаса. Той има две функции като хранителна добавка. Когато се приема по време на хранене, Бромелаин поддържа здравословното храносмилане на белтъчините. Тази добавка е особено подходяща за хората, страдащи от дискомфорт след хранене. Когато се приема между храненията Бромелаин има много по-различни ефекти, по-специално облекчаване на ставния дискомфорт, подпомгане на зарастването на рани и възстановяване от спортни травми, както и премахването на натрупаната в синусите и дихателната система слуз.

Изглежда, че част от приетите количества Бромелаин се абсорбират от тялото непокътнати, затова се смята, че Бромелаинът има въздействие и извън храносмилателния тракт. В действителност, това вещество често се предлага на пазара като естествено противовъзпалително средство при състояния като артрит.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 таблетка с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 10 дни
Активна съставка: Бромелаин
С каква цел се приема? Болки в ставите, Подобряване на храносмилането
Спада към: Общо укрепване на организма
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРОМЕЛАИН 500мг таблетки 30 бр. СОЛГАР | BROMELAIN 500mg tabs 30s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти