АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ Емулсия в стерилна опаковка 50мл | AVENE TOLERANCE EXTREM Emulsion 50ml
Кат. №
5329

Наличност: В наличност

Предложението е валидно до изчерпване на количествата!

Успокоява и хидратира кожата.

чети още

Нормална цена: 40,40 лв.

Special Price 32,30 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: Eмулсията от серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН е подходяща за ползване от хорa с чувствителна кожа. Хидратиращите съставки деликатно се грижат за овлажняването и освежаването на кожата. Термалната вода съдържаща се в маската има успокояващо и антииритативно действие, които омекотяват кожата и я защитават. Емулсията от серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН е с изключително нежна текстура и се нанася лесно върху кожата на лицето.

 

Начин на употреба: Върху почистено лице нанесете емулсията с кръгообразни движения. След това напръскайте с фина струя Термална вода АВЕН.

 

Серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН е създадена за хиперчувствителна кожа и кожа, която е била подложена на различни процедури. Продуктите са с уникален подход към кожата - вдъхновени от самата кожа. Серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН позволява на кожата да се свърже отново с най-важното - да спазва 100% стерилна формула и да балансира физиологията си.

 

 

Историята на Avène започва през 18 век, когато за пръв път са открити терапевтичните свойства на Термалната вода, извираща в малкото селце Авен в Южна Франция - Обект с обществено значение. През 1989г. е построен заводът Avène, а малко след това са открити Хидротерапевтичният център и Лаборатории Avène, където и до днес се произвеждат едни от най-високачествените медицински козметични продукти. Експертите на Avène съвместно с Pierre Fabre създават формули и развиват иновативни техники за нежно успокояване на най-чувствителната и нетолерантна кожа. Заводът за производство на Avène е единствен в света на козметиката, който използва системата Tolerance extreme D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула), за да гарантира стерилността на произведените продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Емулсия
Част от тялото: За лице
Тип кожа: Всички, Деликатна/Чувствителна
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Дневен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Аvene аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия TOLÉRANCE EXTRÊME / Чувствителна кожа
Марка AVENE
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ Емулсия в стерилна опаковка 50мл | AVENE TOLERANCE EXTREM Emulsion 50ml