ВИТАМИН Д3 1000IU ефервесцентни таблетки 20 бр. МАЙЕЛЕМЪНТС | VITAMIN D3 effervescent tablets 1000IU 20 s. MYELEMENTS
Кат. №
3365

Наличност: Неналичен

За правилно функциониране на имунната система. За здрави зъби, кости и мускули.

Витамин D: Витаминът на слънцето.

чети още
5,90 лв.
Описание

Детайли

Витамин D се грижи за нормалното усвояване на калций и фосфор в организма, и за запазването на нормални нива калций в кръвта. Благодарение на витамин D костите и мускулите функционират нормално, а зъбите се намират в перфектно състояние. Без витамин D имунната система не би могла да функционира правилно.

 

Този така важен елемент се произвежда от организма с помощта на слънчевата светлина. Поради тази причина обикновено през зимните месеци се наблюдава дефицит на витамина в организма на човека. Ето защо е необходимо витамин D да се набавя допълнително.

 

Myelements са създали ефервесцентни таблетки, съдържащи витамин D3 (холекалциферол). Според най-новите изследвания тази форма на витамина е най-бионалична, в резултат на което се осигурява по-добро усвояване от организма. Една таблетка съдържа 25μg (1000IU), което представлява 500% от препоръчителната дневна доза от витамина.

MYELEMENTS е първата собствена серия от натурални хранителни добавки на ISOPLUS. Компанията има повече от 30 години опит на пазара и марката MYELEMENTS олицетворява философията и визията на компанията за цялостен здравословен начин на живот и благоденствие. Хранителните добавки са създадени така че максимално да намалят негативното влияние на съвременния живот и да създадат за тялото физически баланс, който да помогне на човек да живее по-добре в модерния свят.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Хранителната добавка витамин D3 на Myelements, с натурален витамин D3, се предлага като разтворими таблетки и се приема като хранителна добавка за възрастни по една таблетка дневно, за предпочитане с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 20
За колко време е приемът: 20 дни
Активна съставка: Витамин Д / Vitamin D
С каква цел се приема? Болки/крампи в мускулите, Лечение на настинка и грип, Подобряване на здравето, Подсилване на костите, косата, ноктите, Укрепване на имунната система
Спада към: За здрави кости и стави, Имуностимулатор, Намалява болките в мускулите, Общо укрепване на организма
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на портокал
Човешка система: Скелетна система, Мускулна система, Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
Марка Myelements
Производител: Myelements
Страна производител: Финландия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ВИТАМИН Д3 1000IU ефервесцентни таблетки 20 бр. МАЙЕЛЕМЪНТС | VITAMIN D3 effervescent tablets 1000IU 20 s. MYELEMENTS

Може би ще проявите интерес и към следните продукти