ВИТАМИН B12 5000мкг бързо разтворим таблетки 100 бр. НАТРОЛ | VITAMIN B12 5000mcg tabs 100s NATROL
Кат. №
1440

Наличност: В наличност

Ускорено освобождаване с вкус на ягода. Повишава концентрацията.

Здраве за мозъка, кръвта и нервната система.

чети още
29,74 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Витамин Б12 представлява отлична подкрепа за здравето на кръвоносната и нервната системи, както и за производството на енергия. Продуктът е под формата на вкусни, бързо-разтварящи се таблетки. Естественият вкус на ягода е незаменим, ако желаете спешно да си доставите необходимите количества витамин В12. Уникалната технология за ускорено освобождаване осигурява максимален ефект.

Витамин Б12 формира червените кръвни клетки и подобрява концентрацията. Витаминът е от съществено значение при производството на миелин, без който нервната система на човек не би функционирала правилно.

Допълнителна функция на витамин б12 е, че същият подпомага растежа и засилва апетита при децата. Те следва да го приемат съгласно предписанието на лекар или фармацевт.

Марката Natrol® е основана през 1980г от Елиът Балберт. За близо 40г на пазара Natrol® се е превърнала във водещ производител на хранителни добавки в света, чието седалище се намира в САЩ. Основната цел e предлагането на продукти с безкомпромисно качество, съчетавайки силата на природата, напредналата наука и високите технологии. Производителят следва стриктна програма за контрол на продуктите, която гарантира, че те са безопасни, чисти и тяхното съдържание отговаря на посоченото на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 таблетка на ден. Да се разтвори в устата преди преглъщане.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 100
За колко време е приемът: За повече от три месеца
Активна съставка: Витамин Б12 / Vitamin B12
С каква цел се приема? Енергийна стимулация, Защита на кръвоносната система, Защита на нервна система, Нормализира мозъчната дейност, Нормално развитие на мозъка, Поддържа нервната система, Подобрява кръвната функция, Подобряване на здравето, Сърдечно-съдово здраве, Увеличаване на апетита, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Клетъчен енергостимулатор, Подпомага кръвоносната система, Подпомага мозъчната дейност, Подпомага работата на нервната система, Подпомага работата на сърцето, Предпазва паметта и концентрацията, Хемопоетичен агент
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на ягода
Човешка система: Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки – за смучене
Скорост на фармакологичен ефект LADME С по-бърз ефект
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца
Марка Natrol
Производител: Natrol
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ВИТАМИН B12 5000мкг бързо разтворим таблетки 100 бр. НАТРОЛ | VITAMIN B12 5000mcg tabs 100s NATROL

Може би ще проявите интерес и към следните продукти