ВИЙТ Депилиращи ленти за лице Нейчър 20бр | VEET Hair removing Face strips Nature 20s
Кат. №
6209

Наличност: В наличност

Нежна и гладка кожа и дълготраен ефект - до 4 седмици!

чети още
11,19 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ВИЙТ Депилиращи ленти за лице Нейчър са изключително  ефективно и деликатно средство, с помощта на което ще премахнете ненужното окосмяване по нежната кожа на лицето. Обогатени с натурални алое вера и борова смола, те оставят кожата приятно ароматизирана, гладка и мека. Специалните EasyGrip™ депилиращи лентички правят обезкосмяването по-лесно  от всякога - само с едно движение. Специалният депилиращ гел съдържа съставки, които с редовна употреба постепенно отслабват и изтъняват косъмчетата и така те поникват все по-тънки, все по-меки и все по-нарядко. Лентичките захващат косъмчета от 1.5 мм и оставят кожата нежна, гладка, приятно ухаеща.

Бъдете уверена с VEET!

Ефект на гладка и обезкосмена кожа до 4 седмици!


Активни съставки:

  • Алое вера
  • Борова смола


Начин на употреба: Поставете лентичката VEET между дланите си и я разтрийте нежно, за да се затопли леко и да се улесни разделянето ѝ. Внимателно отделете двете части, така че съдържанието да се разпредели равномерно. Поставете върху желаното място* и пригладете в посока на растежа на косъма, за да прилепне добре. Хванете единия край с едната ръка, с другата опънете кожата и дръпнете лентата в посока обратна на растежа на косъма колкото може по-рязко.

*Подходящи за горна устна, брадичка, скули.

 

 

Всички продукти на VEET в АптекаБГ

 

VEET води началото си от 1919г., когато Hannibal Pharmaceutical Company произвежда първите депилиращи продукти в Канада, тогава наречени Neet. През 1922г. марката е легализирана и в САЩ и от тогава преминава през няколко собственици. Днес е притежание на британския производител Reckitt Benckiser. Продуктите на VEET съдържат съставки, които отслабват косъма и правят премахването му лесно и безболезнено. Продуктовата гама включва депилатоари, мусове и гелове за обезкосмяване, както и депилиращи ленти. 

 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Депилиращи ленти
Част от тялото: За лице
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени
С аромат на: -
Марка Veet
Производител: Reckitt Benckiser
Страна производител: Великобритания
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ВИЙТ Депилиращи ленти за лице Нейчър 20бр | VEET Hair removing Face strips Nature 20s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти