ТЬОПФЕР МАМАКЕЪР Крем за зърна по време на кърмене (с Био невен) 30мл | TOPFER MAMACARE Nipple cream with Bio Calendula 30ml
Кат. №
5889

Наличност: В наличност

Облекчават и защитават чувствителната кожа. Без отмиване преди кърмене.

чети още
22,50 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

СВОЙСТВА: Кремът за зърна MAMACARE Nipples cream на ТЬОПФЕР е специално разработен, за да облекчава дискомфорта, който понякога съпътства кърменето. Без вкус и мирис, без никакви вредни съставки, той по никакъв начин няма да попречи на храненето на бебето. Биологичните съставки, като екстракта от невен, помагат на кожата да се отпусне, подхранват я, овлажняват и успокояват. Кърменето се превръща в истинско удоволствие!

Без отмиване.

Съставки с 85% естествен произход.

Не съдържа суровини от животински произход.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанасяйте малко количество от крема по зърната и ареолите през целия ден. Не е нужно да отмивате преди кърмене.

 

Едни от най-прекрасните и значими периоди в живота на жената са тези на бременността и периодът след раждането. Несъмнено обаче тогава настъпват и най-много изменения в женското тяло. Кожата често понася най-значителните промени. Тьопфер създават специалната серия MAMACARE, която отговаря на новите, по-деликатни нужди на бременните жени и младите майки. Натуралните съставки се грижат за доброто състояние на мама, за да може тя да се грижи възможно най-пълноценно за своето малко чудо.

 

 

 

Тьопфер (Topfer) e сред водещите производители на БИО бебешки храни и козметика. Марката е създадена през 1911г. в Бьолен (Германия) от Max Topfer. Компанията производител залага изцяло на природосъобразните продукти и следва природата като модел на подражание. Високотехнологичните методи, които използва Topfer, са гарант за качество на суровините и продуктите. При производството на бебешките храни и козметика германската утвърдена марка не използва синтетични и нефтени препарати, както и силиконови масла.

Topfer:

  • Изпълнява правилата за безопасност на HACCP.
  • Възлага сама на себе си одитиране от външни контролни органи и одитори.
  • Гарантира най-висока степен на безопасност и постоянно първокласно качество на своята продукция.
  • Притежаваа система за гарантиране на качеството, базирана на най-новите проучвания и знания, и сертифицирана съобразно IFS.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем за гърди
Част от тялото: За зърна
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени
С аромат на: Без аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
На растителна основа: Да
Продуктова серия MAMACARE / Козметика за бременни жени и майки
Марка Töpfer
Производител: Töpfer GmbH
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТЬОПФЕР МАМАКЕЪР Крем за зърна по време на кърмене (с Био невен) 30мл | TOPFER MAMACARE Nipple cream with Bio Calendula 30ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти