TЬОПФЕР БИО ОРГАНИК Млечна каша с пълнозърнест овес Ябълка и Ванилия 6+ 200гр | TOPFER BIO ORGANIC Whole grain oat milk cereal Apple Vanilla 6+ 200g
Кат. №
5868

Наличност: В наличност

Плодово-овесена каша подходяща след 6 месец.

чети още
6,59 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

БИО ОРГАНИК Млечна каша с пълнозърнест овес Ябълка и Ванилия (BIO ORGANIC Whole grain oat milk cereal Apple Vanilla) на германсския производител ТЬОПФЕР представлява вкусна и засищаща храна, подходяща след 6 месец. В кашата е използвана биологичен пълнозърнест овес, ябълка, ванилия и преходно мляко. Тя не замества разнообразното бебешко или детско хранене. Може да се предлага по всяко време на деня, като питателна закусна или следобедно хапване например. Овесът в кашата е преработна специално, за да може да се усвоява лесно и бързо от деликатното бебешко стомахче. Голямата хранителна стойност на кашата се дължи на целите зърна овес, използвани при направата на продукта. Овесът съдържа ненаситени мастни киселини. Във вкусната храна се съдържат Bifido бактерии, които я правят лесно смилаема и регулираща храносмилането. Освен това Bifido (млечно-кисели) бактериите укрепват чревната флора и подсилват имунната система. Кашата е перфетният избор за вашето бебе, за да расте здраво.

Без варене.

Използвайте от 2 до 3 седмици след отваряне.


Начин на приготвяне:

  • 130мл преварена вода се подгряват до 50°C, непосредствено преди хранене. Изсипват се в купичката и се добавят 5 суп. лъж. (приблизително 50гр) каша. Разбърква се до хомогенна смес. Оставя да набъбне за около 1 минута и да се охлади до около 37 °C. Ястието е готово.
 

 

Тьопфер (Topfer) e сред водещите производители на БИО бебешки храни и козметика. Марката е създадена през 1911г. в Бьолен (Германия) от Max Topfer. Компанията производител залага изцяло на природосъобразните продукти и следва природата като модел на подражание. Високотехнологичните методи, които използва Topfer, са гарант за качество на суровините и продуктите. При производството на бебешките храни и козметика германската утвърдена марка не използва синтетични и нефтени препарати, както и силиконови масла.

Topfer:

  • Изпълнява правилата за безопасност на HACCP.
  • Възлага сама на себе си одитиране от външни контролни органи и одитори.
  • Гарантира най-висока степен на безопасност и постоянно първокласно качество на своята продукция.
  • Притежаваа система за гарантиране на качеството, базирана на най-новите проучвания и знания, и сертифицирана съобразно IFS.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид храна: Каша
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 6+
С вкус на: Ванилия, Ябълка
Съдържа ли глутен? Да
Съдържа ли мляко? Да
Биологично произведени ли са съставките на продукта? Да, над 81%
Помощни съставки Без генно модифицирани продукти
Допълнително действие на продукта Неутрално действие
Продуктова серия BIO ORGANIC / Био органични бебешки храни
Марка Töpfer
Производител: Töpfer GmbH
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: TЬОПФЕР БИО ОРГАНИК Млечна каша с пълнозърнест овес Ябълка и Ванилия 6+ 200гр | TOPFER BIO ORGANIC Whole grain oat milk cereal Apple Vanilla 6+ 200g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти