ТИСИЛИН 175мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | THISILYN 175mg caps 60s NATURE'S WAY
Кат. №
2848

Наличност: Неналичен

Хранителна добавка укрепваща здравето на черния дроб.

Магарешки трън стимулиращ детоксикацията и чернодробната функция.

чети още
84,17 лв.
Описание

Детайли

Честа причина за множество на пръв поглед дребни оплаквания като спорадично главоболие, неразположение, умора и различни болки и дискомфорт може да бъде натрупването на токсини в организма. За пречистването им отговарят предимно бъбреците и черният дроб. Той премахва токсините, които приемаме с храната, но и разпадните продукти на възпалението и обичайния метаболитен отпадък на организма. Той преобразува вредните вещества и ги отделя с помощта на фекалиите, бъбреците, кожата и белите дробове.

За съжаление, в ежедневието си често забравяме за нуждите на този важен орган – тровим го с алкохол, претоварваме го като се храним рядко, но в огромни порции, приемаме какви ли не добавки и лекарства, а той отговаря за преработката на всички тези субстанции. Идеално средство за укрепването на чернодробното здраве е билката бял трън, известен още като магарешки бодил. Неговото активно вещество – силимарин – доказано повишава устойчивостта на чернодробните клетки срещу токсините и им помага в процесите на детоксикация.

Тисилин е произведен от натурален магарешки трън. За разлика от други продукти капсулите на Тисилин са добре разтворими и осигуряват максимална бионаличност на активните му съставки. За да си осигурите профилактично укрепване на черния дроб или да освободите организма си от излишните токсини е препоръчително да правите по 3 до 4 курса на прием на Тисилин годишно.

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 капсула 3 пъти дневно с течност. Преди хранене.
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 20 дни
Активна съставка: Магарешки бодил
С каква цел се приема? Укрепва черния дроб
Спада към: Хепатопротектор
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
Подходящ ли е за диабетици: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТИСИЛИН 175мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | THISILYN 175mg caps 60s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти