СЛИМ ДИЗАЙН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО 60 капс. ЕЛАНСИЛ | SLIM DESIGN GELULE MINCEUR 60 caps. ELANCYL
Кат. №
10996

Наличност: Неналичен

95% съставки от растителен произход!

За регулиране на телесното тегло и здравословно отслабване.

чети още
59,62 лв.
Описание

Детайли

СЛИМ ДИЗАЙН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО е висококачествена хранителна добавка на ЕЛАНСИЛ. Комбинацията е насочена към регулиране на теглото по здравословен начин. Продуктът стимулира разграждането на липидите, подобрява вида на кожата и възстановява еластичността. Във формулата са заложени Гуарана и Кафяво водорасло, които намаляват усвояването на мазнини и дренират водата в тялото. В резултат силуета е изваян и кожата стегната.

 

 

 

Историята на ELANCYL започва преди 40 години и до ден днешен продуктите доказват ефикасност в желанията на жените да бъдат красиви. Проучвания и изследвания  на марката показват, че много от активните съставки в продуктите се грижат за стегната, тонизирана, енергизирана и добре изглеждаща кожа. ELANCYL е грижата по време на бременност, рязко сваляне или качване на килограми, ЕLANCYL помага на жените в търсенето на идеалната фигура, като осигурява целенасочена и ефективна грижа за тялото.


AКТИВНИ СЪСТАВКИ на продуктите ELANCYL : 

  • Kофеинов комплекс 3D -  уникален комплекс от активни анти-укрепващи плодове от 10 години на изследвания, съчетава уникална комбинация от изключителни активи с доказана ефикасност: бръшлян, кофеин и за първи път един-единствен растителен актив - Salacia, която действа директно върху тяхното втвърдяване на съединителната тъкан, една от основните отговорни за появата на целулит.
  • Cecropia / Caffeineуникално действие върху цялата липолитична верига на разграждане, прави възможно триглицеридите, съдържащи се в адипоцита, да се трансформират в свободни мастни киселини, като те могат да бъдат унищожени.
  • GP4G е молекула, получена от морската биотехнология, която насърчава клетъчното пробуждане, за да активира метаболизма по време на сън.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 2 капсули наведнъж дневно по време на хранене. Препоръчва се използването им в период от 2-3 месеца.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин Б2 / Vitamin B2, Витамин Б6 / Vitamin B6, Витамин Ц / Vitamin C, Гуарана, Ниацин /Витамин Б3 / Vitamin B3/
С каква цел се приема? Намаляване на теглото, Повишаване на енергията, Поддържа храносмилателната система, Подпомага метаболизма, Регулира теглото
Спада към: Детоксикация, Намаляване на теглото, Подобрява метаболизма, Предпазва от атеросклероза, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Bioherba
Продуктова серия ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
Производител: Биохерба Р ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: СЛИМ ДИЗАЙН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО 60 капс. ЕЛАНСИЛ | SLIM DESIGN GELULE MINCEUR 60 caps. ELANCYL

Може би ще проявите интерес и към следните продукти