Мокри кърпи за дегримиране 25бр СИЛКЛАЙН | Wet wipes Make-up remover 25s SILKLINE
Кат. №
6314

Наличност: В наличност

Бързо и нежно премахват грима.

чети още
1,20 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: SILKLINE Мокри кърпички за грим почистват нежно грима и премахват всички остатъци, без да изсушават кожата. Имат неутрално рН и не съдържат алкохол, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Само с няколко движения премахнете грима и замърсяванията по лицето и шията, като оставите кожата си чиста и свежа.

Дерматологично тествани.

 

Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно почистете замърсените зони.

Марката SILKLINE на българската фирма АВАНС включва разнообразни продукти с широко приложение в бита: мокри кърпи, памук, тампони за почистване. Произведени от висококачествени материали и суровини, те отговарята на всички изисквания за безопасност.


АВАНС е българска компания, създадена през 1998 г. в гр. Габрово, където са и главният ѝ склад и офис. Разполага още със складови бази в София, Пловдив, Варна и Враца. Търговската дейност на компанията е свързана с козметични, бебешки и аерозолни продукти. Фирмата разполага с богат асортимент собствено производство и е също дистрибутор на качествени български и чуждестранни марки. АВАНС е с модерна и иновативна концепция и предлага качествени продукти както на българския, така и на пазара на Балканите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Silkline
Страна производител: България
Как се употребяват кърпичките? За почистване на грим
pH Неутрално/Балансирано
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Мокри кърпи за дегримиране 25бр СИЛКЛАЙН | Wet wipes Make-up remover 25s SILKLINE

Може би ще проявите интерес и към следните продукти