РАЙД ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЪЛНИТЕЛ ДЕН И НОЩ двоен (Против мухи и комари) | RAID ELECTRIC FILLER DAY AND NIGHT dual (Flies and mosquitos)
Кат. №
8172

Наличност: В наличност

Защита от комари.

чети още
23,88 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Електрическият пълнител RAID Ден и нощ е ефективно средство против мухи и комари. Осигурява 10-дневна непрекъсната защита срещу насекомите. С иновативното си ядро от компресиран пясък пълнителят не се разлива и няма опасност от досег с кожата. Лесен за експлоатация, пълнителят се слага в устройството и се включва в електрическата мрежа.

 Работи с всички устройства RAID.

Без аромат.

 

Начин на приложение:

Поставете пълнителя в предназначеното място в електрическия изпарител RAID. Завъртете по посока на часовниковата стрелка, докато чуете щракване. Отстранете покривното фолио от пълнителя, така че да се вижда течността. Включете устройството в електрическата мрежа (220V), без значение от посоката.

 
 
Специални указания:
  • При контакт с кожата на активното вещество измийте незабавно обилно с вода и сапун.
  • Не използвайте при деца под 3 години, бременни, хора с дихателни смущения.
  • Проветрявайте редовно помещението, в което използвате устройството.
  • Винаги подменяйте пълнителя при изключено от мрежата устройство.
  • Не покривайте уреда, докато е включен в ел. мрежата.
  • Използвайте само по предназначение.
  • Не оперирайте с уреда с мокри ръце.

 

 

 


SC Johnson е американска компания с повече от 130-годишна история. Самюел Къртис Джонсън създава SC Johnson през 1886 г. в Расийн, Уисконсин. Фирмата е производител на висококачествени продукти, в чието производство се влагат суровини, отговарящи на съществуващите държавни стандарти за въздействие върху здравето и околната среда. От 2001 г. компанията ръководи разработката на продуктите си чрез програмата за избор на съставки Greenlist™. Така гарантира изключително високото качество на всеки свой продукт. Програмата Greenlist™ има четиристепенна система за проследяване на възможните опасности и рискове: хроничните опасности за човешкото здраве, дългосрочните опасности за околната среда, повишения риск за човешкото здраве и околната среда и други потенциални ефекти (като рискове от развитие на алергии и др.). Насочеността на SC Johnson е не само към високото качество: компанията поддържа изключително стремежа си към отговорност, чисто екологично производство и пълна ангажираност. Придържайки се към всички наредби и закони, компанията уважава човешките права, стреми се към максимално намаляване на емисиите, отпадъчните материали, влагането на изкопаеми горива, обезлесяването.

В продуктовата гама на SC Johnson влизат марки като Raid®, Autan®, Glade®, Duck®, Baygon®, Mr. Muscle®, Oust®, Pronto® и др.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Подходящ за: Помещения
Предпазва от: Комари, Мухи
Тип на репелента: Пълнител
Тип съставки: Химичен
Марка Raid
Производител: SC Johnson
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: РАЙД ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЪЛНИТЕЛ ДЕН И НОЩ двоен (Против мухи и комари) | RAID ELECTRIC FILLER DAY AND NIGHT dual (Flies and mosquitos)

Може би ще проявите интерес и към следните продукти