ПЛАЗМОН Пюре Топено сирене с Моцарела 4+ 2x80гр | PLASMON Formaggino fuso e Mozzarella 4+ 2x80g
Кат. №
5899

Наличност: В наличност

Подходящо за бебета над 4 месеца.

чети още
6,22 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Бебешкото пюре сирене Моцарела (Formaggino fuso e Mozzarella) на Plasmon е питателна и разнообразна бебешка храна за над 4 месеца. Стерилизираното пюре е направено от хомогенизирано италианско сирене, от което 50% е Моцарела. Пюрето е с балансиран, деликатен и приятен вкус. Подходящо за захранване със сирене, обогатяване на ежедневното меню или като добавка към зеленчукови пюрета или каши. Нежната консистенция прави храната лесна за преглъщане от бебето. Пюрето съдържа калций, така полезен за зъбките и костите на вашето бебе.

 

Инструкции: Да се стопли на водна баня или в микровълнова фурна до желаната температура. Добавя се към ястието или се консумира самостоятелно. Започва се с малки дози и постепенно се увелича. Преди консумация се отваря и капачката трябва да “пукне”. След отваряне да съхранява в хладилник до 24 ч. 

 

 

Всички продукти на Plasmon в Aptekabgcom

 

Италианският производител на бебешки храни Plasmon е създаден през 1902г. от д-р Чезаре Скоти. Името на марката произлиза от съставката "плазмон", използвана в първите продукти. Тя е лесно разтворима, лесно смилаема и богата на протеини. Компанията се усъвършенства и започва да предлага и други разнообразни бебешки храни - кремчета, сокове, супи и пюренца. През 1981г. италианския производител създава уникалната екологична програма за производство "Oasi Ecologica". Години по-късно, през 1996г. Plasmon получава сертификат за производството на продукти на плодова основа, бебешки храни и сокове. Днес компанията задава еталон за качеството и безопасност. Името на Plasmon е синоним на опит, ангажимент и любов към продуктите си. Мотото с което се слави Plasmon е " Грижа заедно за нуждите на своите малки клиенти".

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид храна: Пюре
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 4+
Вид пюре: Меню
С вкус на: Сирене
Съдържа ли мляко? Да
Биологично произведени ли са съставките на продукта? Няма данни
Помощни съставки Не съдържа помощни вещества
Допълнително действие на продукта Неутрално действие
Продуктова серия ПЮРЕТА
Марка PLASMON
Производител: PLASMON DAL 1902
Страна производител: Италия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПЛАЗМОН Пюре Топено сирене с Моцарела 4+ 2x80гр | PLASMON Formaggino fuso e Mozzarella 4+ 2x80g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти