ФИТО ФИТОФАНЕР Укрепващ ревитализиращ шампоан 250мл | PHYTO PHYTOPHANERE Fortifying vitality shampoo 250ml
Кат. №
10963

Наличност: Неналичен

За енергизирана и гъста коса.

чети още
27,13 лв.
Описание

Детайли

КАЧЕСТВА НА ПРОДУКТА: Укрепващият и ревитализиращ шампоан за коса (PHYTOPHANERE Fortifyin vitality shampoo) от продуктовата гама на PHYTO е нежна почистваща грижа подходяща за ежедневна употреба. Шампоанът в комбинация с хранителната добавка PHYTOPHANERE Капсули за коса и нокти гарантира по-гъста и здрава коса само след 3 месеца. 

Шампоанът PHYTOPHANERE дарява косата с мекота, жизненост и енергия. Леката му нежна консистенция и неагресивните му измивни съставки го правят страхотен за ежедневна употреба. 

Формулата на шампоант PHYTOPHANERE съдържа 

  • Витамини B5, B6 и Цинк, които обикновено се използват в хранителни добавки. Те са от основно значение за синтеза на аминокиселината цистеин, която присъства в кератина. 
  • Екстракт от оризови трици, който съдържа високо ниво аминокиселини, флавоноиди и минерали. По този начин шампоанът удвоява запасите на хранителни вещества, необходими за растежа на косата.
  • Екстракт от кора на хининово дърво енергизира и съживява косата. Тази съставка замества водата в шампоана PHYTOPHANERE.

Не съдържа сулфати, парабени, силикони, изкуствени ароматизатори.


НАЧИН НА УПОТРЕБА: Шампоанът се нанася на мокра коса. Формулата е по-течна и е необходимо повишено внимание. За най-комплексно действие се препоръчва в комбинация с приемането на PHYTOPHANERE Капсули за коса и нокти.

 


PHYTO поставя началото си от страстта на един мъж - Патрик Алес - към ползотворното въздействието на тайните на природа за красива коса, през 1966 год. Първата лаборатория PHYTO е основана три години по-късно, през 1969 год. Едно от доказателствата за ефикасността на продуктите е фактът, че те се разработват от учени от самото начало. Продуктите на PHYTO се състоят от 95% натурални, растителни съставки. Философията на марката е

Косата е жива и скъпоценна. Да се научим да я ценим, е призвание на PHYTO.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Шампоан
Част от тялото: За коса
Тип кожа: Всички
Тип коса: Всички
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Според състава на продукта
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
На растителна основа: Да
Продуктова серия ЛЕЧЕБНИ ГРИЖИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
Марка PHYTO
Производител: Laboratoires PHYTOSOLBA
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ФИТО ФИТОФАНЕР Укрепващ ревитализиращ шампоан 250мл | PHYTO PHYTOPHANERE Fortifying vitality shampoo 250ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти