ОСТЕОДЖОЙНТ ефервесцентни таблетки 15 бр. МАЙЕЛЕМЪНТС | OSTEOJOINT effervescent tablets 15 s. MYELEMENTS
Кат. №
3361

Наличност: Неналичен

Предложението е валидно до изчерпване на количествата!

За здрави кости и стави.

чети още
12,90 лв.
Описание

Детайли

OSTEOJOINT е специално разработена формула с комбинация от елементи, които укрепват здравето на костите и ставите. Продуктът се състои от ефективна комбинация от вещества, подпомагащи защитата и възстановяването на хрущялите, ставите, сухожилията и връзките, като същевременно има лек противовъзпалителен ефект. OSTEOJOINT облекчава болката и връща свободата на движение, тъй като спомага за укрепването на съединителната тъкан. Основна съставка в продукта е глюкозаминът, който предпазва ставите от вибрации и подпомага възстановяването на хрущялната тъкан. Важна роля в OSTEOJOINT играе куркумата, която има лек противовъзпалителен ефект и действа облекчаващо. Хондроитинът допринася за еластичността и целостта на съединителната тъкан, придавайки гъвкавост на ставите, а бионаличността на продукта е увеличена благодарение на витамин C. 

Използвайте ОСТЕОДЖОЙНТ, ако страдате от изменение или износване на ставите, или искате да предотвратите стареенето на костите и ставите при спорт, интензивни упражнения и хронични възпаления.

 

За какво е подходящ OSTEOJOINT?

- възвръща свободата на движение;

- защитава и укрепва ставите и костите;

- облекчава болката;

- укрепва съединителната тъкан.

 

OSTEOJOINT има приятен вкус на тропически плодове. Приема се като хранителна добавка за възрастни, по 1 ефервесцентна таблетка дневно, разтворена в 200 ml вода, за предпочитане по време на хранене.

 

MYELEMENTS е първата собствена серия от натурални хранителни добавки на ISOPLUS. Компанията има повече от 30 години опит на пазара и марката MYELEMENTS олицетворява философията и визията на компанията за цялостен здравословен начин на живот и благоденствие. Хранителните добавки са създадени така че максимално да намалят негативното влияние на съвременния живот и да създадат за тялото физически баланс, който да помогне на човек да живее по-добре в модерния свят.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приема се като хранителна добавка за възрастни, по 1 ефервесцентна таблетка дневно, разтворена в 200 ml вода, за предпочитане по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 15
За колко време е приемът: 15 дни
Активна съставка: Глюкозамин
С каква цел се приема? Болки в ставите, Подсилване на костите, косата, ноктите
Спада към: За здрави кости и стави
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С тропически вкус
Човешка система: Скелетна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Myelements
Производител: Myelements
Страна производител: Финландия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ОСТЕОДЖОЙНТ ефервесцентни таблетки 15 бр. МАЙЕЛЕМЪНТС | OSTEOJOINT effervescent tablets 15 s. MYELEMENTS

Може би ще проявите интерес и към следните продукти