Етерично масло РОЗМАРИН ОРГАНИК х 15мл ОРГАНЕА | ORGANIC ROSEMARY Essential Oil x 15ml ORGANEA
Кат. №
13227

Наличност: В наличност

За вътрешна употреба!

чети още
11,98 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Parfumni masla Organea

Описание: Растението розмарин е известно от древни времена като подправка и лек. Древните гърци, египтяни и римляни смятали розмарина за свещен и го използвали за пречистване на въздуха и предотвратяване разпространението на болести. Розмаринът се използвал за подобряване на паметта, събуждане на жизнените енергии, успокояване на храносмилателни разстройства, облекчаване на мускулни болки. В Гърция се смяташе за билката на богинята на любовта Афродита. През Средновековието влюбените го носели като доказателство за любов. Древните римляни свързвали розмарина с богинята на любовта Венера, украсявайки статуите със стръкове розмарин. Народната медицина в някои западноевропейски страни препоръчва спането на възглавница, пълна с листа от розмарин, за да успокоите нервите и да спите добре. Етеричното масло се получава чрез парна дестилация от цъфтящите връхчета и младите клонки на растението Rosmarinus officinalis. Маслото има свеж, мек, балсамов и приятен камфор аромат и загряващ ефект. Маслото стимулира усвояването на хранителните вещества от тялото и подпомага детоксикацията на тялото.

Начин на употреба за хранителни цели: 1 или 2 капки два пъти дневно на бучка захар (лъжица с мед) или разтворени в 100-150 мл вода до 10 дни.

За кулинарни цели: 1 капка към любимото си смути или към млечни шейкове, месни ястия, десерти или други ястия.

Условия за съхранение: На тъмно и хладно място, защитено от пряка слънчева светлина. Съхранявайте на място, недостъпно за деца и плътно затворено!

Внимание: Противопоказан за бременни жени, кърмачки, деца, хора с индивидуална непоносимост към масло от грейпфрут. Силно концентриран! Направете тест за чувствителност преди употреба! Продуктът не е лекарство. Не използвайте като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не съдържа добавки или вредни вещества. Не се разрежда в базово масло! Не съдържа оцветители и консерванти! Подходящо за вегани.

Съхранение: Съхранявайте плътно затворено на място без пряка слънчева светлина!

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Според състава на продукта
Вид масло: Етерично масло
Употреба: За пиене (вътрешна употреба)
Част от тялото: За тяло
Марка Organea
Производител: Ривана ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Етерично масло РОЗМАРИН ОРГАНИК х 15мл ОРГАНЕА | ORGANIC ROSEMARY Essential Oil x 15ml ORGANEA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти