ФИБРИ ОТ ОВЕСЕНИ ТРИЦИ 850мг таблетки 360 бр. НАТРОЛ | OAT BRAN FIBER 850mg tabs 360s NATROL
Кат. №
1412

Наличност: Неналичен

За сърдечно-съдовата и храносмилателната системи. Подобрява храносмилането, понижава холестерола, регулира нивата на кръвната захар и подпомага отслабването.

чети още
41,00 лв.
Описание

Детайли

Много често диетата ни не съдържа адекватни количества хранителни фибри. Овесените трици са естествено богати на разтворими фибри и продуктът на Натрол Фибри от овесени трици е удобен, концентриран източник на тези полезни съставки. Разтворимите фибри са особено ценни в подкрепа на здравето на сърцето. Те понижават нивата на общия холестерол, особено на LDL, т.нар. „лош“ холестерол. Разтворимите фибри в тази добавка подпомагат и по-бързото достигане на чувството за ситост, както и за регулирането на кръвната захар чрез забавяне на усвояването на глюкоза, което ги прави чудесен помощник при отслабване.

Фибрите от овесени трици на Натрол имат възможно най-високото ниво на разтворимост във вода. В лабораториите на натрол овесените трици се таблетират с покритие от растителен протеин, което ги прави по-лесни за преглъщане. Общоприето е, че са необходими 25 до 35 грама диетични фибри на ден.

Марката Natrol® е основана през 1980г от Елиът Балберт. За близо 40г на пазара Natrol® се е превърнала във водещ производител на хранителни добавки в света, чието седалище се намира в САЩ. Основната цел e предлагането на продукти с безкомпромисно качество, съчетавайки силата на природата, напредналата наука и високите технологии. Производителят следва стриктна програма за контрол на продуктите, която гарантира, че те са безопасни, чисти и тяхното съдържание отговаря на посоченото на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 5 таблетки веднъж на ден. С много вода.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 360
За колко време е приемът: За два месеца и половина
Активна съставка: Фибри
С каква цел се приема? Защита на сърдечно-съдова система, Защита на храносмилателна система, Намалява кръвната захар, Намаляване на теглото, Поддържа храносмилателната система, Подобрява кръвната функция, Подобряване на здравето, Подобряване на храносмилането, Понижава холестерола, Регулира теглото, Сърдечно-съдово здраве
Спада към: Намалява нивото на глюкоза в кръвта, Намаляване на теглото, Подобрява храносмилането, Подобрява чревната функция, Подпомага кръвоносната система, Подпомага работата на сърцето, Подпомага храносмилателната система, Помага при запек, Регулира нивото на кръвната захар, Регулира холестерола в кръвта
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Сърдечна-съдова система, Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Natrol
Производител: Natrol
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ФИБРИ ОТ ОВЕСЕНИ ТРИЦИ 850мг таблетки 360 бр. НАТРОЛ | OAT BRAN FIBER 850mg tabs 360s NATROL

Може би ще проявите интерес и към следните продукти