МЕЛАТОНИН 5мг 180 таблетки НАТУРАЛ ФАКТОРС | MELATONIN 5mg 180 tabs NATURAL FACTORS
Кат. №
2922

Наличност: Неналичен

Спокоен сън.

Ускорява настъпването на съня и подобрява качеството му.

чети още
19,54 лв.
Описание

Детайли

Мелатонинът се синтезира в организма в различна концентрация, в зависимост от часовия диапазон на денонощието. Организмът си изгражда режим и започва отделянето на мелатонин в определено време, преди заспиване. Този режим често се нарушава по различни причини- заспиване по различно време, стрес, напрежение, превъзбуденост, напредване на възрастта. Резултатът е трудно заспиване, което може да отнеме часове и чувство за отпадналост на следващата сутрин. Допълнителният прием на мелатонин във времето преди лягане може значително да намали времето за заспиване, да осигури дълбок и спокоен сън, без да създава затруднения и сънливост при събуждане.

 

 

Natural Factors® е марка, производител на висококачествени хранителни добавки, която се е утвърдила на първо място по продажби в Канада. Марката е носител на престижната награда CHFA за високи постижения в областта на здравословните храни на Канадската Асоциация за здравословни храни. Natural Factors е собственик на над 2000дка земеделска площ в Okanagan Valley, Британска Колумбия, където се поддържат плантации с органични растения, които с използват за направата на суровините на продуктите. Портфолиото на Natural Factors се състои от пълната гама хранителни добавки - билки, витамини, минерали, есенциални мастни киселини и специални формули.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата, по 1 таблетка преди лягане. Таблетката се разтваря под езика.
Брой таблетки/дози 180
За колко време е приемът: За повече от три месеца
Активна съставка: Мелатонин
С каква цел се приема? Лечение на безсъние, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Облекчаване на часовата разлика (jet-lag)
Спада към: Лечение на безсъние
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Natural Factors
Производител: Natural Factors
Страна производител: Канада
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: МЕЛАТОНИН 5мг 180 таблетки НАТУРАЛ ФАКТОРС | MELATONIN 5mg 180 tabs NATURAL FACTORS