ЛУТЕИН с лутемакс 20мг 120 меки капсули ДОКТОРС БЕСТ | LUTEIN with zeaxanthin 20mg 180 softgels DOCTOR'S BEST
Кат. №
5543

Наличност: Неналичен

В подкрепа на очите при напредване на възрастта.

чети още
22,74 лв.
Описание

Детайли

ЛУТЕИН с Lutemax® на DOCTOR’S BEST се грижи за очното здраве. Помага за поддържане на плътността на макуларния пигмент и когнитивната острота. Доставя три важни каротеноидни хранителни вещества с клинично доказана полза за зрението: Лутеин с голяма бионаличност, естери на Зеаксантин и Мезо-зеаксантин. Тези вещества се срещат в естествената ретинна среда и работят в синергия, поддържайки очното здраве. Не се синтезират естествено в организма, а разчитаме на хранителни източници за набавянето им (основните храни, най-богати на тези каротеноида, са зеленолистните спанак и зеле, както и някои жълто-оранжеви плодове и зеленчуци). Лутеинът, Зеаксантинът и Мезо-зеаксантинът имат мощен антиоксидантен ефект и неутрализират вредното влияние на свободните радикали, като в същото време имат способността да извличат вещества от тях, които са отделени от околната среда или са генерирани естествено чрез метаболитните процеси. Лутеинът има доказано положително действие директно върху епителните клетки в ретината на окото.

DOCTOR’S BEST подобрява хранителната си добавка с прибавянето на Мезо-зеаксантин и новата формула Lutemax® осигурява здравословното състояние на визуалната функция.


 

 

 

Марката DOCTOR'S BEST е основана в САЩ през 1990г. DOCTOR'S BEST предлага на своите потребители над 200 вида висококачествени хранителни добавки - витамини, минерали, ензими и др. с доказан произход. Контролът на качеството на всеки етап от производствения процес и сертифицираните съоражения, чрез които се обработват продуктите, са гаранция за перфектен краен резултат във всяка опаковка. В продуктовата гама на DOCTOR'S BEST могат да се открият решения за подкрепа на здравето на целия организъм. 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 капсула дневно с достатъчно количество вода.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 120
За колко време е приемът: За повече от три месеца
Активна съставка: Зеаксантин, Лутеин
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Зрение
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без генно модифицирани продукти, Без глутен (пшеница)
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Doctor's BEST
Производител: Doctor's BEST
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЛУТЕИН с лутемакс 20мг 120 меки капсули ДОКТОРС БЕСТ | LUTEIN with zeaxanthin 20mg 180 softgels DOCTOR'S BEST

Може би ще проявите интерес и към следните продукти