Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЛАКТАНА БИО КОЗЕ 1 Мляко за кърмачета 0+ м. 400гр. | LACTANA BIO GOAT MILK 1 Infant formula 0+ m 400g

Детайли

ЛАКТАНА БИО КОЗЕ 1 мляко за кърмачета на немската компания Topfer е продукт на чисто биологично производство, в който са вложени пълноценни Био млека и съставки от екологични райони в сърцето на Алпите. Лактана Био Козе 1 е подходящо от първия ден на раждането и осигурява всички хранителни вещества, нужни на бебето за пълноценно и здравословно развитие.

Козето мляко е чудесна алтернатива на кравето мляко - източник е на много средноверижни и полиненаситени мастни киселини, които са от огромно значение за правилното развитие и растеж на организма. Протеинът в козето мляко се усвоява добре от деликатния детски организъм и е лесно смилаем.

 Използвайте ЛАКТАНА БИО КОЗЕ 1 до края на шестия месец, след което преминете на ЛАКТАНА БИО КОЗЕ 2.

Подходящо за кърмачета 0+ месеца.

 


Продуктите ЛАКТАНА БИО съдържат най-висококачествени съставки от чисто биологично производство и са сертифицирани със знак БИО, което гарантира преминаването им през двоен контрол на качеството и покриване на най-високите стандарти в производството на храни за кърмачета и преходни храни.

  • Кравето и козето мляко, което се влага в ЛАКТАНА БИО, произхожда от екологично чисти райони, разположени в подножието на Алпите. За неговото производство не се използват никакви химични торове, пестициди, хербициди. Животните се отглеждат в естествена среда и се изхранват с храна, специално отглеждана във фермата, в която живеят животните.
  • Останалите продукти, влагани ЛАКТАНА БИО: растителните мазнини, малтодекстринът и скорбялата, се добиват от растения, отглеждани в чисто биологично земеделие, без използването на минерални торове, синтетични хербициди и химични субстанции.
  • Пробиотичните култури (Bifidobacterium longum, B. breve, B. bifidum и B. infantis) укрепват развитието на имунната система, допринасят за регулиране функцията на цялата храносмилателна система и освен това намаляват риска от развитие на алергии, подпомагат организма при прием на антибиотици, синтезират витамини от група Б и витамин К, понижават нивата на канцерогенните ензими.
  • DHA и ARA са дълговерижни полиненаситени мастни киселини, които са част от Омега 3 и 6 мастни киселини. Те се съдържат естествено в майчината кърма, но не и в кравето мляко. Задължително е да бъдат добавени във формулата на адаптираното мляко, за да присъстват в храната на некърмените бебета и деца. В първите 3 години от развитието на детския организъм DHA и ARA са незаменима част от хранителния режим: те са от основно значение за развитието и правилното функциониране на мозъка и зрението. 40% от състава на мозъка е DHA и ARA, както и около 50% от състава на ретината е DHA.

 

Начин на приготвяне:

Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на бебешка храна, отбелязани на опаковката на продукта! Неправилното приготвяне може да крие риск за бебешкото/детското здравето.

Измивайте ръцете си винаги преди приготвяне на бебешката храна. Стерилизирайте съдовете и шишетата, в които съхранявате и предлагате храната.

Преварете чиста питейна вода за около 10 минути и я охладете до телесна температура. Отлейте от нея нужното количество в бебешкото шише за хранене. Добавете препоръчителната доза LACTANA BIO GOAT MILK 1 (виж опаковката) - винаги използвайте мерителната лъжичка от опаковката. 1 мерителна лъжичка представлява 1 равна мерителна лъжичка, без да се притиска съдържанието. Изравнете с ръба на нож. Затворете шишето и разклатете добре до получаване на хомогенна смес от водата и сухата субстанция. Проверете дали температурата на течността е подходяща, като изсипете малко количество от вътрешната страна на китката си - температурата трябва да е приблизително като човешката.

Използвайте приготвеното мляко винаги непосредствено след приготвянето му. Никога не предлагайте престояла храна. Не дохранвайте по-късно с остатъка от приготвената напитка.

Никога не оставяте бебето/детето да се храни само, без наблюдение.

Съхранявайте на сухо място, на стайна температура, далеч от слънчева светлина.

Използвайте около 3 седмици след отваряне.

 

Важно: Майчината кърма винаги е била и ще бъде най-подходящата храна за Вашето бебе. Използвайте мляко за кърмачета само след консултация и по препоръка на педиатър или друг лекар-специалист в областта на грижите за бебето и майката. Храненето с биберон може да повлияе негативно върху кърменето, да затрудни целия процес и дори да доведе до преждевременно отбиване.

 

Тьопфер (Topfer) e сред водещите производители на БИО бебешки храни и козметика. Марката е създадена през 1911г. в Бьолен (Германия) от Max Topfer. Компанията производител залага изцяло на природосъобразните продукти и следва природата като модел на подражание. Високотехнологичните методи, които използва Topfer, са гарант за качество на суровините и продуктите. При производството на бебешките храни и козметика германската утвърдена марка не използва синтетични и нефтени препарати, както и силиконови масла.

Topfer:

  • Изпълнява правилата за безопасност на HACCP.
  • Възлага сама на себе си одитиране от външни контролни органи и одитори.
  • Гарантира най-висока степен на безопасност и постоянно първокласно качество на своята продукция.
  • Притежаваа система за гарантиране на качеството, базирана на най-новите проучвания и знания, и сертифицирана съобразно IFS.

Допълнителна информация

Производител: Töpfer GmbH
Страна производител: Германия
Продуктова серия LACTANA / АДАПТИРАНИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 0+
Вид мляко: Козе
Особености: ---
ЛАКТАНА БИО КОЗЕ 1 Мляко за кърмачета 0+ м. 400гр. | LACTANA BIO GOAT MILK 1 Infant formula 0+ m 400g

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.