ЛАКАЛУТ Четка за зъби за ДЕЦА 0-4г | LACALUT Toothbrush for KIDS 0-4y
Кат. №
10488

Наличност: В наличност

С весели цветни картинки.

чети още
3,37 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Забавната четка за зъби KIDS 0-4y на българския производител LACALUT е деликатна хигиенна грижа за детските зъбки. Създадена е да забавлява малкото дете с весел дизайн. Почиства и най-труднодостъпните места и междузъбни пространства, като осигурява перфектна чистота и орална хигиена. Влакната са меки, а главата е гумена, за да не наранява и предпазва венците.

За ежедневна употреба.

 

Начин на употреба: Зъбите се четкат 2-3 минути по 2 пъти поне на ден след всяко хранене. Четката се подновява на 3 месеца или след посещение при дентален лекър.

 

 

 

Търговската марка LACALUT е част от българо-немската компания Naturprodukt, основана през 1993г. в гр. София. Идеята за създаването на компанията идва от интересна книга за билки, написана от хербалиста Мария Требен. Вече 25г. брандът се разширява и предлага на клиентите си ефикасни и иновативни продукти. Портфолиото на компанията е от над 160 продукта като хранителни добавки, медицински изделия, лекарствени продукти, дермокозметика на натурална основа. Компанията представя и разпространява в България продуктите на световноизвестните марки - Dr. Theiss Naturwaren, Dr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals, NP Pharma, Lacalut, PharmaTheiss Cosmetics и др. Марката LACALUT от своя страна предлага на пазара по цял свят иновативни и щадящи продукти за орална хигиена - пасти за зъби, води за уста, четки за зъби и др.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Натурпродукт ООД
Марка Lacalut
Страна производител: България
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 0-4 години
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЛАКАЛУТ Четка за зъби за ДЕЦА 0-4г | LACALUT Toothbrush for KIDS 0-4y

Може би ще проявите интерес и към следните продукти