ЛА РОШ ПОЗЕ ПОСТЕЛИОС Хидратиращ гел след слънце 200мл | LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS Soothing gel after sun 200ml
Кат. №
5331

Наличност: Неналичен

За лице и тяло.

чети още
24,93 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ЛА РОШ ПОЗЕ ПОСТЕЛИОС Хидратиращ гел след слънце успокоява и хидратира кожата след изгалагане на слънце, като подпомага възстановяването на кожната бариера. Обогатен с липидни агенти. Гелът се грижи за стресираната и изгоряла кожа в следствие на силните слънчеви лъчи, като задържа водата в най-горния слой на кожата. Хидратиращият продукт на френската дерматологична марка, съдържа 10% липидовъзстановяващи и успокояващи агенти. Леката, разтапяща текстура придава усещане за комфорт, охлаждане и свежест при нанасяне. 

Без парабени.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ИЗСЛЕДВАНА ЕФЕКТИВНОСТ!

                                                                                                                                                                                                                                                                              

Начин на употреба: Нанасайте ПОСТЕЛИОС Хидратиращ гел след слънце след излагане на слънце, върху чиста и подсушена кожа.

 

Серията POSTHELIOS на La Roche-Posay е създадена да се грижи за нуждите на кожата, след излагане на слънце. Специалните продукти на серията POSTHELIOS са предназначени за всеки тип кожа. Хидратират в дълбочина и освежават, като са подходящи за мъже и жени. Лабораториите на La Roche-Posey познават нуждите на кожата изложена на слънце и разработват специални продукти, който се грижат за дълбокото хидратиране и мигновенно успокояване. Ежедневното използване на продукт от серията гарантира оптимален комфорт, висока толератност и ефективна грижа.

 

 logo
 

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay работи със специалисти в областа и разработва формули за подобряването на състоянието на чувствителната кожа. Продуктите на La Roche-Posay имат ограничен състав и се създават под строг контрол на производство. Сериите продукти La Roche-Posay са адаптирани към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа. Продуктите предлагат ефикасни решения при нетолерантна, реактивна, атопична и  склонна към акне кожа. Основната активна съставка на всеки е термалната вода от извора в Ла Рош Позе. Тя е известана със своите антиоксидантни и терапевтични свойства, като незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа. Водещи дерматолози препоръчват дермокозметиката La Roche-Posay, като тя гарантира качество и висок контрол. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Гел
Част от тялото: За лице, За тяло
Тип кожа: Всички, Деликатна/Чувствителна
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен La Roche-Posay аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия ANTHELIOS / Слънцезащита за цялото семейство
Марка La Roche-Posay
Производител: La Roche-Posay
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЛА РОШ ПОЗЕ ПОСТЕЛИОС Хидратиращ гел след слънце 200мл | LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS Soothing gel after sun 200ml