Как да поръчаме

В настоящата секция ще намерите отговор на въпросите, свързани с начините и възможностите за поръчка на продукти от сайта. В случай, че срещнете затруднения или не намерите отговор на питането си, може да ни пишете ТУК  или да се свържете с нас на телефон 0886 30 50 00.

 

1. По какъв начин мога да поръчам продукти от АптекаБГ?

 • Поръчката може да стане чрез сайта или по телефона. С цел да се избегнат неточности и да получите най-добрата грижа, ние Ви съветваме да направите своята поръчка чрез нашия сайт. В случай, че срещнете каквито и да било затруднения, ще се радваме да вземем Вашата поръчка и по телефона. Това обикновено отнема около 15-20 минути. Процесът би се ускорил, ако разполагате с предварителен списък от избрани поръчки. Наш консултант ще приеме поръчката Ви и ще изясни детайлите около нея на телефонен номер 0886 30 50 00.

2. Мога ли да се откажа от поръчката си или да я променя?

 • Веднъж след като сте потвърдили поръчката си, не можете да я промените или да я откажете.
 • След доставка на поръчаните продукти от куриера, имате право да се откажете от настоящия договор, спазвайки стандартните условия за отказ, посочени ТУК.

3. Как и до кога мога да направя промени в поръчката си?

 • Разполагате с възможност за промяна на поръчката по всяко време, но не и след като тя бъде потвърдена от наш консултант.

4. Какво означава „потвърждаване на поръчката“?

 • След завършване на поръчката наш консултант ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефонен номер с цел уточняване и потвърждаване на поръчката.

5.  Как мога да знам, че поръчката ми е завършена успешно?

 • След като завършите поръчката ще видите страница, която показва детайли около заявените от Вас продукти. Отделно от това можете да влезете в акаунта си и да проверите скорошните си поръчки.

6. Трябва ли да получа имейл след като поръчката ми е завършена?

 • Не се притеснявайте, че не получавате имейл след завършване на поръчката си. Към момента политиката на сайта не предвижда подобен мейл да бъде изпращан. Данни за поръчката, която сте направили, можете да намерите в профила си в сайта, ако сте регистриран потребител. В случай, че сте поръчали като гост, единственият начин да следите поръчката си е като се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете чрез формата за контакт.

7. Мога ли да направя поръчка без да се регистрирам?

 • Да, можете да поръчате продукти от сайта като гост без да регистрирате акаунт. Въпреки това ние ще се нуждаем от определена информация за Вас, за да можем да изпълним поръчката Ви. Имайте предвид, че когато поръчвате без да се регистрирате с потребителско име и парола, няма да може да се възползвате от програмата „Приятел на АптекаБГ“.

8. Какво се случва, ако продуктът, който съм поръчал, не е наличен?

 • Ако по някаква причина не разполагаме с продукта, който сте поръчали, ние поемаме ангажимент да се свържем с Вас веднага щом той стане наличен.

9. Как мога да получа фактура за закупените продукти?

 • Процесът на поръчка предоставя възможност да въведете идентификационните данни на дружеството или търговеца, на което/който да бъде издадена фактура. Последната ще получите заедно с поръчаните продукти, в случай че изрично сте изискали такава.

10. Мога ли да платя чрез Paypal?

 • За съжаление към момента плащания чрез Paypal не могат да бъдат извършвани. Поръчката Ви може да бъде заплатена с наложен платеж на куриера или по банков път по сметка на „АптекаБГ“ ЕООД.

11. Как мога да поръчам продукт от сайта?

 • Очаквайте скоро подробно снимково описание на процеса.