ЕПИМЕДИУМ (РАЗГОНЕН КОЗЕЛ) 500мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | HORNY GOAT WEED 500mg caps 60s NATURE'S WAY
Кат. №
2945

Наличност: В наличност

Хранителна добавка, която е мощен афродизиак.

Натурален продукт укрепващ и тонизиращ организма и на двата пола.

чети още
49,28 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Епимедиум или Разгонен козел е билка използвана от древността в китайската медицина като тоник и афродизиак. В Китай я наричат Ин Ян Хуо. Ин и Ян са мъжкото и женското начало. Билката е получила това название заради ефектите си, които са изразени и върху двата пола. В Азия епимедиумът вирее в планините, но се среща и в планински местности в Средиземноморието, включително в Странджа и около Черно море. Счита се, че активната му съставка е веществото икариин, което е особен вид флавоноид.

Този продукт е стандартизиран до 10% от него, което гарантира сигурен и предсказуем ефект.

Епимедиумът се използва за огромен брой състояния – болки в коленете и други стави, остеоартрит, умствена и физическа умора, отслабване на паметта, високо кръвно налягане и други сърдечно-съдови проблеми, бронхит, чернодробни заболявания, левкопения, остеопороза след менопауза и като тонизиращо и общоукрепващо действие. Учените смятат, че позитивните ефекти на икариин се дължат на ефекта му върху съдовете. Той стимулира отпускането на малките кръвоносни съдове, което подобрява храненето на периферните тъкани и мозъка, но също така стимулира и ерекцията. Епимедиум съдържа и голям брой фитоестрогени, за които се счита, че са отговорни за ефектите му върху женския организъм. Те от една страна повишават либидото на жената, от друга – стабилизират цикличните промени в нейния организъм и осигуряват комфорт. Освен това фитоестрогените могат да бъдат от полза и при остеопороза в следствие на менопауза – намаляването на женските полови хормони през този период води до намаляване на плътността на костите, което ги прави по-склонни към фрактури и деформации. Епимедиум може да се окаже подходящо средство на избор.

Потентната комбинация от активни съставки, които осигурява Ин Ян Хуо укрепва и стимулира здравето. Тази билка тонизира ума и тялото и връща желанието за живот, включително радостта от секса, както при мъжете, така и при жените.

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 капсула 2 пъти дневно.
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Епимедиум
С каква цел се приема? Борба със симптомите на менопаузата, Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Облекчаване на симптомите на предменопауза и менопауза, Облечкаване на предменструален синдром, Подобряване на сексуалната функция, Подпомагане на кръвната циркулация
Спада към: Имуностимулатор, Кардиопротектор, Общо укрепване на организма, Спокоен сън
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕПИМЕДИУМ (РАЗГОНЕН КОЗЕЛ) 500мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | HORNY GOAT WEED 500mg caps 60s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти