ХИП ЛЕКА НОЩ Био преходно мляко за кърмачета 500гр | HIPP GOOD NIGHT Bio follow on infant milk 500g
Кат. №
8297

Наличност: Неналичен

Пълноценно органично преходно мляко за кърмачета за спокоен сън.

чети още
20,33 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: HIPP ЛЕКА НОЩ Био преходно мляко за кърмачета е лека, ненатоварваща бебешкото коремче храна за спокоен сън през ноща. Био млякото е създадено със съставки, съдържащи се в майчината кърма, така че бебето да се храни оптимално. За употреба от шестия месец. Млякото е извлечено от ценно биологично мляко и органични съставки и не съдържа глутен. Обогатено е с:

  • Органични пълнозърнести култури от ориз и елда за дълготрайна ситост.
  • Витамин Е - важен за защитата на клетките.
  • Калций и витамин D - за изграждане на костите.
  • Цинк и витамин C - за укрепване защитните сили на организма.
  • Йод - за правилно функциониране на щитовидната жлеза.

HIPP ЛЕКА НОЩ Био преходно мляко за кърмачета се приема много добре от организма на бебето, тъй като е лесно смилаемо и добре засища.


Начин на употреба: При приготвяне на мляко за кърмачета, следвайте много внимателно инструкциите върху опаковката, тъй като неправилното използване може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на бебето.

 

 

HIPP разработи ново поколение млечни формули, които са базирани на най-новите научни открития и изследвания в областта на млечните формули. Това са сериите:

  • Combiotic - органично мляко за кърмачета и подрастващи по модела на природата.
  • HA Combiotic - хипоалергенни формули за бебета с риск от развитие на алергия към млечния протеин.
  • Специализирани формули Comfort при проблеми с корема на бебето като метеоризъм, колики, запек; Anti Reflux - в случаи на повръщане и оригване; 
  • Млечни формули Лека нощ - за една спокойна нощ.

Те са точно съобразени със специфичните хранителни нужди на Вашето бебе за съответната възраст. Използваме продукти, които са възможно най-естествени, както и само строго контролирано биологично мляко като основен продукт за органичните млечни формули, надвишавайки законовите изисквания. Биологичните млечни формули HIPP са разработени от специалисти по детско хранене, въз основа на най-важните научни открития през последните 40 години.

СЪВЕТ от HIPP: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе, тъй като майчиното мляко осигурява на бебето всички важни хранителни вещества. В допълнение, кърменето е най-евтиният начин бебето да бъде хранено, предпазва го от инфекции и алергии, както и поддържа връзката между майката и детето. HIPP е убеден в ползата от кърменето, както за майката, така и за детето и напълно подкрепя кърменето в съответствие с препоръките на СЗО.

 

 

 

В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Продуктова серия СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ФОРМУЛИ / АДАПТИРАНИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА С ЧУВСТВИТЕЛНИ КОРЕМЧЕТА
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 6-12м
Вид мляко: Краве
Особености: Лека нощ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП ЛЕКА НОЩ Био преходно мляко за кърмачета 500гр | HIPP GOOD NIGHT Bio follow on infant milk 500g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти