ХИП БЕЙБИЗАНФТ Хидратиращ крем 75мл | HIPP BABYSANFT Moisturizing cream 75ml
Кат. №
8226

Наличност: В наличност

Нежна грижа за чувствителна и склонна към атопии бебешка кожа, а и за цялото семейство.

чети още
5,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: HIPP BABYSANFT Хидратиращ крем е част от уникалната продуктова серия BABYSANFT за чувствителната бебешка кожа от самото раждане, тъй като не използва съставки, които дразнят или алергизират кожата. Съдържа БИО масло от бадеми, благодарение на което кожата става кадифено мека, запазвайки естествения си хидролипиден слой. HIPP BABYSANFT Хидратиращ крем се нанася лесно и попива бързо. Може да се ползва и като крем за ръце от възрастни.

Не съдържа парабени, парафиново олио, алергизиращи аромати, оцветители, сапун, пластмасови частици.

Подходящ за чувствителна и склонна към атопии кожа. Може да се употребява от цялото семейство. Дерматологично тестван.


Начин на употреба: Кремът внимателно се разнася с масажни движения в кожата на бебето. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Да се избягва контакт с очите. Ако кремът влезе в контакт с очите, да се изплакне незабавно с чиста вода. Само за външна употреба.

 


BABYSANFT серията на HIPP е специално разработена за чувствителна и раздразнена кожа. Създадени, за да минимизират риска от алергии, продуктите от серията BABYSANFT са подходящи още от самото раждане. В производството на продуктите не са влагани никакви алергизиращи продукти, както и етерични и минерални масла, парабени и др. Обогатени са с бадемово масло, което има успокояващ, хидратиращ и подхранващ ефект.В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Днес, 119 години по-късно, HIPP са познати по целия свят, а качеството им няма нужда от реклама. Марката предлага вече не само бебешки храни, но и всякакви продукти за козметика, хигиена и удобство на младите майки и татковци и техните дечица.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем
Част от тялото: За тяло
Тип кожа: Всички, Деликатна/Чувствителна, Проблемна, Уязвима
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За бебета
С аромат на: -
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия BABYSANFT / КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА
Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП БЕЙБИЗАНФТ Хидратиращ крем 75мл | HIPP BABYSANFT Moisturizing cream 75ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти