ХИП БЕЙБИЗАНФТ Интензивно мляко за суха кожа 300мл | HIPP BABYSANFT Intensive milk for dry skin 300ml
Кат. №
8221

Наличност: В наличност

Нежна грижа за чувствителна и суха кожа при бебета и възрастни.

чети още
9,95 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

 Свойства на продукта: HIPP BABYSANFT Интензивно мляко за суха кожа е част от уникалната продуктова серия BABYSANFT за чувствителната бебешка кожа от самото раждане, тъй като не използва съставки, които дразнят или алергизират кожата. Може да се използва от първия ден след раждането. Висококачественото органично бадемово масло и подхранващия пантенол, които млякото съдържа, успокояват и отпускат сухата кожа и я запазват хидратирана за дълго време. HIPP BABYSANFT Интензивно мляко за суха кожа попива бързо, а кожата става мека и еластична.

Не съдържа парабени, парафиново олио, алергизиращи аромати, оцветители, сапун, пластмасови частици.

Изключително подходящ за чувствителна и склонна към екземи кожа при бебета и възрастни. Дерматологично тестван.


Начин на употреба: Млякото внимателно се разнася с масажни движения в кожата на бебето. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Да се избягва контакт с очите. Ако млякото влезе в контакт с очите, да се изплакне незабавно с чиста вода. Само за външна употреба.

 


BABYSANFT серията на HIPP е специално разработена за чувствителна и раздразнена кожа. Създадени, за да минимизират риска от алергии, продуктите от серията BABYSANFT са подходящи още от самото раждане. В производството на продуктите не са влагани никакви алергизиращи продукти, както и етерични и минерални масла, парабени и др. Обогатени са с бадемово масло, което има успокояващ, хидратиращ и подхранващ ефект.В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Днес, 119 години по-късно, HIPP са познати по целия свят, а качеството им няма нужда от реклама. Марката предлага вече не само бебешки храни, но и всякакви продукти за козметика, хигиена и удобство на младите майки и татковци и техните дечица.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Тоалетно мляко
Част от тялото: За тяло
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна, Суха
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За бебета
С аромат на: Специфичен HiPP аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия BABYSANFT / КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА
Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП БЕЙБИЗАНФТ Интензивно мляко за суха кожа 300мл | HIPP BABYSANFT Intensive milk for dry skin 300ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти