ХИП 2+ КОМБИОТИК Мляко за малки деца 600гр | HIPP 2+ COMBIOTIC Growing up milk 600g
Кат. №
8262

Наличност: Неналичен

Не се предлага онлайн!

чети още
24,99 лв.
Описание

Детайли

HIPP Combiotic® мляко за малки деца е формула, разработена съобразно специалните хранителни нужди на децата от втората година.

Свойства на продукта: HIPP 2+ COMBIOTIC Мляко за малки деца от серията COMBIOTIC е създадено със съставки, необходими за здравословния им растеж. Млякото е извлечено от ценно биологично мляко и органични съставки:

  • Пробиотик – млечо-кисела култура, като естествените пробиотични култури, съдържащи се в кърмата.
  • Пребиотични влакнини, които подпомагат развитието на здравословната чревна микрофлора, както и галакто-олигозахариди - от лактоза, точно като при кърменето.
  • Дълговерижни полиненаситени мастни киселини омега 3 и 6, които са жизнено необходими за правилното развитие на мозъка и нервните клетки.
  • Витамини A, C и D, необходими за поддържане на здрава имунна система, а витамин D - подпомагащ и усвояването на калция.
  • Желязо - от основно значение при изграждане на кръвта и умственото развитие.
  • Йод - за функцията на щитовидната жлеза.

HIPP 2+ COMBIOTIC Мляко за малки деца се приема много добре от организма, като подпомага доброто му развитие. Осигурява и ценния за развитието на костите калций, а съдържанието на протеин е намалено според нуждите на подрастващите деца.


Начин на употреба: При приготвяне на млякото, следвайте много внимателно инструкциите върху опаковката, тъй като неправилното използване може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на детето.

 

 

HIPP разработи ново поколение млечни формули, които са базирани на най-новите научни открития и изследвания в областта на млечните формули. Това са сериите:

  • Combiotic - органично мляко за кърмачета и подрастващи по модела на природата.
  • HA Combiotic - хипоалергенни формули за бебета с риск от развитие на алергия към млечния протеин.
  • Специализирани формули Comfort при проблеми с корема на бебето като метеоризъм, колики, запек; Anti Reflux - в случаи на повръщане и оригване. 
  • Млечни формули Лека нощ - за една спокойна нощ.

Те са точно съобразени със специфичните хранителни нужди на Вашето бебе за съответната възраст. Използваме продукти, които са възможно най-естествени, както и само строго контролирано биологично мляко като основен продукт за органичните млечни формули, надвишавайки законовите изисквания. Биологичните млечни формули HIPP са разработени от специалисти по детско хранене, въз основа на най-важните научни открития през последните 40 години.

СЪВЕТ от HIPP: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе, тъй като майчиното мляко осигурява на бебето всички важни хранителни вещества. В допълнение, кърменето е най-евтиният начин бебето да бъде хранено, предпазва го от инфекции и алергии, както и поддържа връзката между майката и детето. HIPP е убеден в ползата от кърменето, както за майката, така и за детето и напълно подкрепя кърменето в съответствие с препоръките на СЗО.

 

 

 

В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Продуктова серия COMBIOTIC / АДАПТИРАНИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 2+
Вид мляко: Краве
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП 2+ КОМБИОТИК Мляко за малки деца 600гр | HIPP 2+ COMBIOTIC Growing up milk 600g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти