ГЪМ Дъвка против стрес х 10бр. МАЙЕЛЕМЪНТС | GUM 4 Stress 10s MYELEMENTS
Кат. №
5409

Наличност: Неналичен

Дъвка за борба със стреса! Подходяща за вегетарианци!

чети още
3,65 лв.
Описание

Детайли

GUM 4 Stress е нов вид хранителна добавка под формата на дъвка, осигуряваща вещества, които спомагат за по-добър контрол в стресови ситуации и допринасят за спокойствието и отпускането на организма. Освен това са особено полезни по време на изпити, тъй като стимулират умствената дейност. Освобождаването на активните вещества на Gum 4 Stress се извършва в рамките на 10 минути, като по този начин се постига бързо усвояване и незабавни резултати. Производителите на марката Myelements са се постарали продуктът да се предлага в практична опаковка, така че да бъде удобен за носене и да се улесни още повече последователността при приема.

Дъвките GUM 4 Stress съдържат специални вещества като маточина и скутелария, които допринасят за справянето със стреса. Приемът само на една дъвка незабавно отпуска и успокоява организма. GUM 4 Stress са особено подходящи при учащи по време на изпити, тъй като подпомагат тонизирането и стимулират умствената дейност. 

Дъвките против стрес са идеални за употреба от хора, които водят забързан начин на живот и работещи в особено стресираща работна среда.

GUM 4 Stress са подходящи както за вегетарианци, така и за спортисти и спортуващи, като могат да се ползват преди, по време и след тренировка.

Не съдържат захар, сол, глутен, лактоза.

MYELEMENTS е първата собствена серия от натурални хранителни добавки на ISOPLUS. Компанията има повече от 30 години опит на пазара и марката MYELEMENTS олицетворява философията и визията на компанията за цялостен здравословен начин на живот и благоденствие. Хранителните добавки са създадени така че максимално да намалят негативното влияние на съвременния живот и да създадат за тялото физически баланс, който да помогне на човек да живее по-добре в модерния свят.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Дъвчете по 1 дъвка, 1 до 3 пъти дневно в продължение на най-малко 10 минути.
Особености на прием: Да се дъвче минимум 10 минути.
Брой таблетки/дози 10
За колко време е приемът: 10 дни
Активна съставка: Маточина, Триптофан
С каква цел се приема? Енергийна стимулация, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Повишаване на енергията, Поддържа нервната система, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Намалява умора и изтощение, Подпомага мозъчната дейност
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на мента
Човешка система: Нервна система
Лекарствена форма на прием: Дражета
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без захар, Без лактоза, Без сол
Скорост на фармакологичен ефект LADME С по-бърз ефект
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
На растителна основа: Да
Марка Myelements
Производител: Myelements
Страна производител: Финландия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГЪМ Дъвка против стрес х 10бр. МАЙЕЛЕМЪНТС | GUM 4 Stress 10s MYELEMENTS

Може би ще проявите интерес и към следните продукти