ГАЛЕНИК ПЮР Нежна мицеларна вода 200мл | GALENIC PUR Gentle micellar water 200ml
Кат. №
5453

Наличност: В наличност

За всеки тип кожа.

чети още
29,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ГАЛЕНИК ПЮР Нежна мицеларна вода (GALENIC PUR Gentle micellar water) представлява деликатна и кристално чиста грижа, която почиства кожата на лицето и очите от грим и замърсявания, като я оставя освежена и мигновено успокоена. В съвършената си формула, майсторът-моделиер Пиер Фабр е комбинирал следните активни и помощни съставки:

  • Флорална вода от Комунига - известна със своите почистващи и успокояващи свойства,
  • Деликатни почистващи агенти - за кристална чистота на кожата,
  • Хидратиращи агенти - за цялостен комфорт.

Леката и свежа Нежна мицеларна вода ще превърне почистването на грим в любимо занимание. Съчетанието от аромати на Бял цвят, Жасмин и Момина сълза пренася в екзотични Амазонски страни и гали сетивата. В оптимално ефикасната и високо толерантната си формула на ГАЛЕНИК ПЮР Нежна мицеларна вода, майсторът-моделиер Пиер Фабр се съсредоточава върху една активна съставка (Флорална вода от Комунига), за да и позволи да разгърне потенциала си на ефективност върху кожата. По този начин се активират почистващите агенти и се свързват със замърсяванията по кожата. В резултат лицето и очите са деликатно и нежно почистени, като е съхранен пълният баланс на кожата.

Подходящ за всеки тип кожа.

 

Начин на употреба: Нежна мицеларна вода се нанася сутрин и/или вечер върху лицето, очите и шията с помощта на памучен тампон и се отстраняват замърсяванията. Без изплакване. Подходяща за ежедневна употреба. 

 

Колекцията PUR на GALENIC се грижи за нежното почистването на всички типове кожа. Създателите на формулите гарантират висока ефикасност и оптимален толеранс към кожата. Колекцията PUR е специално създадена да удовлетвори желанията и предпочитанията и на най-взискателните жени. В нея се съдържат ефективни демакианти, деликатни мицеларни води и свежи лосиони. Ежедневната грижа с продукт от колекцията PUR предлага експертно почистване, дълбока хидратация, успокояващо усещане и мека като кадифе кожа.

 

 

Всички продукти на Galenic в Aptekabgcom

 

Френската марка GALENIC е създадена в Париж през 1977г. от фармацефта и визионер PIERRE FABRE. Под строг контрол се извършва тестването в изследователски и научен клиничен център в Тулуза, а производствената фабрика на повече от 40г. се намира в град Суал. Името на марката произлиза от науката "Галеника", която дава възможност на една активна съставка да разгърне своя цялостен потенциал на ефикасност върху кожата и да изпълни предназначението си. Заедно със своите майстори - моделиери GALENIC гарантира изключителни и неповторими формули за съвършена грижа. Всяка една формула е специално сътворена и съчетана, основавайки се на безкомпромисни решения с качеството. Благодарение на фармацефтичния си опит за разработване и създаване на формули, производителят PIERRE FABRE предлага козметични продукти с най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Мицеларна вода
Част от тялото: За лице, За очи
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Бяло цвете
Може ли да се използва от бременни? Да, след консултация с лекар.
Продуктова серия PUR / Демакианти и почистващи продукти за лице
Марка GALENIC
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГАЛЕНИК ПЮР Нежна мицеларна вода 200мл | GALENIC PUR Gentle micellar water 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти