ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло 100мл | GALENIC CONFORT SUPREME Dry scented oil 100ml
Кат. №
5493

Наличност: Неналичен

Богата грижа за коса и тяло.

чети още
57,50 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло (GALENIC CONFORT SUPREME Dry scented oil) е мултифунционален продукт предназначен за разкрасяване на тялото и косата. Грижата на френската дерматологична марка ГАЛЕНИК развива и подчертава женската красота, като омекотява, хидратира и сатенира коса и тяло. Във формулата на ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло майсторът-моделиер Пиер Фабр е използвал следните активни и помощни съставки:

  • Масло от Арган - патент на ГАЛЕНИК, обогатява, подхранва и предпазва кожата и косата,
  • Витамин Е - действа антиоксидантно, като чисти токсините и мъртвите клетки,
  • Подхранващи агенти -  за пълен и цялостен комфорт.

Майсторът-моделиер Пиер Фабр създава нова и немазна формула с термо-сетивна структува за ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло, която при допир с тялото мигновенно се разтапя. Текстурата на ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло е като нежен сатен, докосващ тялото и косата. Съчетанието от Ориенталски аромати на Магнолия, Жасмин и Арган допълнено с нотки от Ванилия, Тонка зърна и Кашмир събужда сетивата и фантазиите. Редовната употреба на ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло гарантира мека като кадифе кожа и коса, интензивно подхранване и неустоимо благоухание.

За всеки тип кожа и коса.


Начин на употреба: Парфюмирано сухо масло се нанася върху цялото тяло или крайщата на косата.

 

Колекцията CONFORT SUPREME на GALENIC е насочена към интензивно разкрасяване за кожата и косата. Създателите на формулите гарантират висока ефикасност и експертна грижа към всяка жена. Колекцията CONFORT SUPREME е специално създадена да удовлетвори желанията и предпочитанията и на най-взискателните жени. В нея се съдържат кремове, емулсия, серум, сухо масло и грижи за тяло. Ежедневното третиране с продукт от колекцията CONFORT SUPREME предлага експертно решение за всяка дама, желаеща да бъде красива.

 

 

Всички продукти на Galenic в Aptekabgcom

 

Френската марка GALENIC е създадена в Париж през 1977г. от фармацефта и визионер PIERRE FABRE. Под строг контрол се извършва тестването в изследователски и научен клиничен център в Тулуза, а производствената фабрика на повече от 40г. се намира в град Суал. Името на марката произлиза от науката "Галеника", която дава възможност на една активна съставка да разгърне своя цялостен потенциал на ефикасност върху кожата и да изпълни предназначението си. Заедно със своите майстори - моделиери GALENIC гарантира изключителни и неповторими формули за съвършена грижа. Всяка една формула е специално сътворена и съчетана, основавайки се на безкомпромисни решения с качеството. Благодарение на фармацефтичния си опит за разработване и създаване на формули, производителят PIERRE FABRE предлага козметични продукти с най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Масло
Част от тялото: За лице, За тяло
Тип кожа: Всички
Тип коса: Всички
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени
С аромат на: Магнолия
Може ли да се използва от бременни? Да, след консултация с лекар.
Продуктова серия CONFORT SUPRÊME / Суха и много суха кожа, за лице и тяло
Марка GALENIC
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГАЛЕНИК КОМФОРТ СЮПРИЙМ Парфюмирано сухо масло 100мл | GALENIC CONFORT SUPREME Dry scented oil 100ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти