ГАЛЕНИК БЮТИ ДЕ РЕГАРД Крио крем-контур за очи 15мл | GALENIC BEAUTE DE REGARD Cryo-booster cream 15ml
Кат. №
10926

Наличност: Неналичен

Кажете "Сбогом!" на бръчките, тъмните кръгове и торбичките около очите!

чети още
92,07 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ГАЛЕНИК БЮТИ ДЕ РЕГАРД Крио крем-контур за очи (GALENIC BEAUTE DE REGARD Cryo-booster cream), с който можете да кажете "Сбогом!" на бръчките, тъмните кръгове и торбичките около очите! 

Майсторът-моделиер е изобретил уникална структура на галеновата формула, наречена ICE PILLOW™ (ЛЕДЕНА ПОДПЛЪНКА). ICE PILLOW е изградена от гелообразна фаза, която предоставя едновременно три ефекта:

  1. удължен охлаждащ ефект при нанасяне,
  2. структура-подплънка, която позволява лек и ефикасен масаж в околоочната зона,
  3. поетапно освобождаване на активните съставки точно в сърцето на клетката на кожата.

Уникално трио от есенциални активни агенти са тайната на силата на BEAUTE DE REGARD Cryo-booster cream от GALENIC.

  • Хиалуронова киселина за изпълване на бръчките 
  • Декстран сулфат за редуциране на торбичките
  • Витамин B3 за редуциране на тъмните кръгове
Комплиментните активни съставки са оптически камуфлаж-агенти, които дават мигновени SOS резултати! Оптическите камуфлаж-агенти улавят светлината и прикриват тъмните кръгове и бръчките в зоната на околоочния контур.
 


Начин на употреба: Крио кремът се нанася на почистена кожа с помощта на апликатора. Винаги нанасяйте околоочният крем от вътрешния към външния ъгъл на окото. За допълнително редуциране на торбичките и тъмните кръгове притиснете в 5-те акупресурни точки в зоната на околоочния контур. 

 

Колекцията BEAUTE DE NUIT на GALENIC е насочена към интензивното разкрасяване и възстановяване на зрялата кожа, през нощта. Създателите на формулите гарантират висока ефикасност и експертна грижа към всяка жена. Колекцията BEAUTE DE NUIT е специално създадена да удовлетвори желанията и предпочитанията и на най-взискателните жени. В нея се съдържа един продукт с внимание към качеството. Ежедневното третиране с продукта от колекцията BEAUTE DE NUIT предлага цялостно решение за всяка дама, желаеща да бъде да събужда красива сутрин.

 

Всички продукти на Galenic в Aptekabgcom

 

Френската марка GALENIC е създадена в Париж през 1977г. от фармацефта и визионер PIERRE FABRE. Под строг контрол се извършва тестването в изследователски и научен клиничен център в Тулуза, а производствената фабрика на повече от 40г. се намира в град Суал. Името на марката произлиза от науката "Галеника", която дава възможност на една активна съставка да разгърне своя цялостен потенциал на ефикасност върху кожата и да изпълни предназначението си. Заедно със своите майстори - моделиери GALENIC гарантира изключителни и неповторими формули за съвършена грижа. Всяка една формула е специално сътворена и съчетана, основавайки се на безкомпромисни решения с качеството. Благодарение на фармацефтичния си опит за разработване и създаване на формули, производителят PIERRE FABRE предлага козметични продукти с най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Околоочен крем
Част от тялото: За очи
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени
С аромат на: Специфичен GALENIC аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия TEINT LUMIÈRE / Лек грим, BEAUTÉ DE NUIT / Нощна грижа за лице
Марка GALENIC
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГАЛЕНИК БЮТИ ДЕ РЕГАРД Крио крем-контур за очи 15мл | GALENIC BEAUTE DE REGARD Cryo-booster cream 15ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти