МАСКА ЗА ЛИЦЕ, Предпазна, за многократна употреба с клапан респиратор XS-M 1бр ДР. ФРЕЙ ПРОТЕКТ | PROTECTIVE FACE MASK WITH RESPIRATOR XS-M 1s DR. FREI
Кат. №
11822

Наличност: В наличност

Предпазна маска за Вас и околните. Време за използване до 88 часа.

чети още
9,99 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Маска за лице на Dr Frei е ръчно изработена от трислоен нормофлекс, който предпазва от

  • прах и прахови частици,
  • слюнка от кихане и кашляне,
  • аерозоли.

Предпазната маска е снабдена с ABS клапан респиратор, който улеснява дишането и не позволява спарване. Филтърният материал в маската достига своя капацитет до общо 88 часа. 

  • Маската може да се носи 8 часа, след което да се изпере и да се носи отново.
  • Маската може да се пере машинно до 10 пъти.
  • Общият капацитет на маската е до 88 часа.

Защитната маска на Dr Frei се предлага в размер XS-M и пет цвята. Снабдена е с регулируеми ластици за оптимално поставяне на тила и главата, както и с регулируема лента за носа.

Защитната маска на Dr Frei може да се носи на места със замърсен въздух - стройтелство, производство, градски транспорт, козметични салони, градинарство, животновъдство, почистваща дейност, придвижване в градска среда и др.

 

 

 

Швейцарският бранд DR. FREI има повече от 25г. опит в здравеопазването. Той предпага на пазара всеизвестни в целия свят медицински изделия за употреба в домашни условия. Марката предлага апарати за измерване на артериално кръвно налягане, компресорни инхалатори, термометри, патерици, бастуни, които отговарят на здравословните нужди и изисквания на всички пациенти. В съчетание с клинично валидни резултати, лесна употреба и първокласно удобство при използване, продуктите на DR. FREI са предпочитани в цял свят от индивидуални потребители и медицински заведения.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Dr.Frei ™
Марка Dr. Frei
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: МАСКА ЗА ЛИЦЕ, Предпазна, за многократна употреба с клапан респиратор XS-M 1бр ДР. ФРЕЙ ПРОТЕКТ | PROTECTIVE FACE MASK WITH RESPIRATOR XS-M 1s DR. FREI

Може би ще проявите интерес и към следните продукти