ЕВЕНТ Дамски тампони МИНИ 8бр., 16бр. | EVENT Ladies tampons MINI 8s, 16s
Кат. №
9341

Наличност: В наличност

За дните със слаба менструация.

Комфортни и удобни!

чети още
1,99 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005

* Задължителни полета

Описание

Детайли

Event Mini дамски тампони са изработени от естествени попиващи влакна и се поставят изключително лесно, благодарение на специалната си форма със заоблен връх. Осемте сгъвки по дължина на тампона гарантират неговото равномерно и постепенно разширяване, което допринася за максимална ефективност и сигурност. Event Mini са идеални за дами с по-слабо течение, за първите и последни дни на менструацията, както и при млади дами, употребяващи тампони за първи път.

 Event Mini дамски тампони осигуряват пълен комфорт и дискретност през целия ден!

 

Начин на употреба: Винаги измивайте добре ръцете си преди да поставите или премахнете тампона. Издърпайте цветното конче и го опънете леко, за да проверите предварително неговата здравина. Усучете кончето до получаване на вдлъбнатина. В нея поставете показалеца си, премахнете останалата част от целофана и поставете тампона колкото е възможно по-дълбоко във влагалището. Много е важно кончето да остане отвън. Тампонът е правилно поставен, когато не го усщате. При достатъчно напоен тампон ще започнете да го усещате да се придвижва надолу във влагалището. За да го премахнете, хванете конеца и го извадете внимателно. При по-обилна менструация е препоръчително тампонът да се сменя през 3-4 часа. При по-слаба е възможно да го оставите и по-дълго, но не повече от 8 часа!

 

Добре е да знаете:

 • Употребявайте тампони само по време на менструация.
 • Винаги използвайте подходящия размер, в зависимост от обилността на течението.
 • Задължително поставяйте само по 1 тампон!
 • Никога не забравяйте да извадите последния тампон в края на менструалния ви цикъл.

 

Синдром на токсичния шок (СТШ): Това е много рядко срещано, но изключително сериозно заболяване, причинено от токсини, произведени от бактерия, намираща се естествено в човешкия организъм. Може да се наблюдава при жени, мъже и деца, но най-често срещано е при жени в менструация и особено при такива, ползващи тампони. Ранното разпознаване на симптомите на СТШ е от изключително значение за правилната диагностика. При наблюдаване на някое от следните проявления незабавно прекратете употребата на дамски тампони и уведомете лекуващия ви лекар:

 • повръщане;
 • главоболие;
 • разстройство;
 • световъртеж;
 • възпалено гърло;
 • болки в мускулите;
 • кожен обрив;
 • цялостно нетипично неразположение.


 

 

Аксон България ООД е част от мултинационалната група от търговски компании, осъществяваща дейността си на територията на България, Румъния и Македония – Axxon Group. Аксон България  е създадена през 1992 г. в град София и от тогава фирмата не спира да се развива и да се стреми да предлага все по-високо качество на многобройните си клиенти. EVENT е марка на Аксон България, предлагаща бебешки и детски козметични продукти, пелени и мокри кърпи, както и широка гама продукти за хигиената на цялото семейство. EVENT продуктите са изработени с висококачествени подбрани продукти и съставки и гарантират високото си качество, като не спират да задоволяват нуждите на клиентите, които им се доверяват.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Event
Производител: Bilka Lifestyle Ltd за Аксон България ООД
Страна производител: България
Продуктова серия Дамски тампони
Вид: --
Степен на защита: Light
Материал: Памук
Специфики: Хипоалергенни
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕВЕНТ Дамски тампони МИНИ 8бр., 16бр. | EVENT Ladies tampons MINI 8s, 16s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти