ЮСЕРИН УЛТРАСЕНЗИТИВ Успокояващ крем за нормална и смесена кожа 50мл | EUCERIN ULTRASENSITIVE Soothing cream for normal and combination skin 50ml
Кат. №
4914

Наличност: В наличност

Подходящ за нормална и смесена кожа.

чети още
33,59 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Успокояващият крем за смесена и нормална кожа ULTRASENSITIVE на EUCERIN се препоръчва за много чувствителна кожа, но без видимо зачервяване. Такъв тип кожа обикновено е с нарушена бариерна функция и външните фактори оказват влияние и предзвикват дразнене. Кремът включва съставката SymSitive (търговска марка на Sumrise AG, Германия), която е с успешно действие върху нервните окончания, незабавно успокоява кожата. Благодарение на успокояващия крем за смесена и нормална кожа ULTRASENSITIVE на EUCERIN резултатът е защитена и хидратирана кожа и дълготраен комфорт. Рискът към непоносимост и алергични реакции е сведен до миниум, като формулата е максимално чиста, а специалната опаковка на продукта предпазва от проникване на замърсители.


Начин на употреба: Нанася се сутрин и вечер на добре почистена кожа на лицето, врата и деколтето и осигурява незабавен и дълготраен комфорт на кожата. Отлична основа за грим.

 

Сериите на Eucerin Hypersensitive - Antiredness и Ultrasensitive са създадени за цялостна грижа в справянето на характерните за много чувствителна кожа симптоми - нарушена кожна бариера, мощна реакция на нервните окончания и зачервяване, което често се е появило от възпаление. Тези причини са познати още като триъгълник на хиперчувствителна кожа. Продуктите от сериите Eucerin Hypersensitive - Antiredness и Ultrasensitive са с повишена толерантност към кожата, не съдържат оцветители, парабени, парфюми, консерванти и емулгулатори.

 


Марката Eucerin има зад себе си над един век история, проучвания, изследователска дейност и разработки. Продуктите Eucerin произлизат от създадения през 1900г емулгатор - Eucerit. Eucerit e революционна за времето си технология - основа за влагане на вода с масло, която е предписвана от дерматолози и приемана чудесно от кожата. 50г по-късно е създаден и първият продукт под името Eucerin - крем за поддържане алкалното ниво на кожата. В наши дни Eucerin е доказала се медицинска козметика в множество страни по целия свят. Над 500 учени и дерматолози активно разработват нови продукти и подобряват вече налични формули с цел да удовлетворят нуждите на всеки тип кожа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем за лице
Част от тялото: За деколте и шия, За лице
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна, Нормална, Смесена
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Eucerin аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия Hypersensitive Skin / Хиперчувствителна кожа
Марка Eucerin
Производител: Beiersdorf
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЮСЕРИН УЛТРАСЕНЗИТИВ Успокояващ крем за нормална и смесена кожа 50мл | EUCERIN ULTRASENSITIVE Soothing cream for normal and combination skin 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти