ЮСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР + ВОЛЮМ ЛИФТ Нощен крем 50мл | EUCERIN HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT Night care 50ml
Кат. №
4172

Наличност: Неналичен

Нощен крем за всеки тип кожа за загуба на обем.

чети още
69,80 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: EUCERIN HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT Нощен крем е продукт, подходящ за всеки тип кожа, действащ върху различни слоеве на кожата, за да повлияе през нощта върху увисването на кожата, загубата на обем на лицето и промяната в лицевия контур. Ефикасната формула комбинира няколко ключови съставки, които третират причините за загуба на обем и увисване на кожата. Добитият по естествен начин магнолол увеличава размера и броя на клетките, даващи обем, а олигопептидите стимулират синтеза на колаген. Хиалуроновата киселина пък подобрява задържането на вода. Добавеният декспантенол стимулира регенерацията на кожата през нощта. При редовна употреба на EUCERIN HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT нощен крем кожата става видимо по-здрава и свежа, обемът на лицето е възстановен, а лицевият контур е подобрен.

Формула без парабени.

Подходящ продукт за всеки тип кожа.

 

Начин на употреба: Нанася се вечер на добре почистената кожа на лицето, врата и деколтето с нежни масажни движения.

 

Серията HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT е разраборена да третира различните причини за увисване на кожата и загуба на обем. В следствие на изчерпване на натуралните съставки, които правят кожата стегната и гладка, с течение на времето кожата на лицето губи от обема си и лицевият контур увисва. Продуктите Eucerin Volume-Filler действат целенасочено върху слоевете на кожата, в които се наблюдава загуба на обем. Клиничните изследвания доказват, че високоефективният магнолол увеличава размера и броя на клетките, даващи обем, а олигопептидите подсилват дермалните връзки и стимулират синтеза на колаген. В допълнение хиалуроновата киселина увеличава задържането на вода за плътна и гладка кожа.

 


Марката Eucerin има зад себе си над един век история, проучвания, изследователска дейност и разработки. Продуктите Eucerin произлизат от създадения през 1900г емулгатор - Eucerit. Eucerit e революционна за времето си технология - основа за влагане на вода с масло, която е предписвана от дерматолози и приемана чудесно от кожата. 50г по-късно е създаден и първият продукт под името Eucerin - крем за поддържане алкалното ниво на кожата. В наши дни Eucerin е доказала се медицинска козметика в множество страни по целия свят. Над 500 учени и дерматолози активно разработват нови продукти и подобряват вече налични формули с цел да удовлетворят нуждите на всеки тип кожа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем за лице
Част от тялото: За деколте и шия, За лице
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Нощен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Eucerin аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT / За отпусната кожа на лицето без обем
Марка Eucerin
Производител: Beiersdorf
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЮСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР + ВОЛЮМ ЛИФТ Нощен крем 50мл | EUCERIN HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT Night care 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти