ЮСЕРИН АКВАПОРИН АКТИВ Възстановяващ и хидратиращ околоочен крем 15мл | EUCERIN AQUAporin ACTIVE Recovering eye cream 15ml
Кат. №
5019

Наличност: Неналичен

За дехидратирана и чувствителна кожа около очите.

чети още
34,40 лв.
Описание

Детайли

Околоочният крем AQUAporin ACTIVE на EUCERIN осигурява 24-часова хидратация и облекчава подпухналата кожа и намаля видимо тъмните кръгове около очите. Когато естествената защитна бариера на кожата е нарушена тя става дехидратирана и губи така нужната й влажност. Околоочната кожа е много тънка и деликатна и когато е дехидратирана и чувствителна тя подпухва и се появяват тъмните кръгове. Затова е нужна интензивна и дълготрайна хидратация на кожата. Повечето продукти предлагащи хидратация на кожата спират изпаряването на вода от нея и/или задържат влагата в горните й слоеве с хумектанти като глицерин. Кожата ни е с собствена хидратираща сисмета - аквапорините. Те се грижат за водата да достига до клетките и поддържат влажността отвътре. Околоочният крем AQUAporin ACTIVE на EUCERIN засилва тази дейност, поради наличието си на глюкоглицерол, който е иключително хидратиращ и увеличава броя на аквапорините в кожата, а в допълнение околоочния крем съдържа и женшен и се предлага с охлаждащ апликатор борещ се срещу подпухнала кожа и тъмни кръгове.

Не съдържа парфюми, парабени и комедони.

 

Начин на употреба: Нанесете необходимото количество от околоочния крем с кръгообразни движения. Кремът е отлична основа за грим и е изключително подходящ за хора носещи контактни лещи.

 


Марката Eucerin има зад себе си над един век история, проучвания, изследователска дейност и разработки. Продуктите Eucerin произлизат от създадения през 1900г емулгатор - Eucerit. Eucerit e революционна за времето си технология - основа за влагане на вода с масло, която е предписвана от дерматолози и приемана чудесно от кожата. 50г по-късно е създаден и първият продукт под името Eucerin - крем за поддържане алкалното ниво на кожата. В наши дни Eucerin е доказала се медицинска козметика в множество страни по целия свят. Над 500 учени и дерматолози активно разработват нови продукти и подобряват вече налични формули с цел да удовлетворят нуждите на всеки тип кожа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Околоочен крем
Част от тялото: За очи
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна, Дехидратирана
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Eucerin аромат
Може ли да се използва от бременни? -
Продуктова серия AQUAporin ACTIVE / Интензивна и дълготрайна хидратация
Марка Eucerin
Производител: Beiersdorf
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЮСЕРИН АКВАПОРИН АКТИВ Възстановяващ и хидратиращ околоочен крем 15мл | EUCERIN AQUAporin ACTIVE Recovering eye cream 15ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти