ЮСЕРИН АКВАПОРИН АКТИВ Крем за нормална към комбинирана кожа 50мл | EUCERIN AQUAporin ACTIVE Cream for normal to mixed skin 50ml
Кат. №
4975

Наличност: Неналичен

За дехидратирана и чувствителна кожа.

чети още
40,24 лв.
Описание

Детайли

Кремът AQUAporin ACTIVE на EUCERIN за нормална към комбинирана кожа осигурява 24-часова хидратация на кожата, която ежедневно има нужда от вода. Когато естествената защитна бариера на кожата е нарушена тя става дехидратирана и губи така нужната й влажност. Кожа, която няма хидратация стои опъната, няма блясък и предразположена към външни дразнители. Повечето продукти предлагащи хидратация на кожата спират изпаряването на вода от нея и/или задържат влагата в горните й слоеве с хумектанти като глицерин. Кожата ни е с собствена хидратираща сисмета - аквапорините. Те се грижат за водата да достига до клетките и поддържат влажността отвътре. Кремът AQUAporin ACTIVE на EUCERIN засилва тази дейност, поради наличието си на глюкоглицерол, който е иключително хидратиращ и увеличава броя на аквапорините в кожата. Кремът е с лека освежаваща текстура и се абсорбира бързо от кожата, като я оставя гладка, мека и без чувство за опъване. Не съдържа парфюми, парабени и комедони.

 

Начин на употреба: Нанесете необходимото количество върху добре почистено лице, шия и деколте с кръгообразни движения. Кремът е отлична основа за грим.

 


Марката Eucerin има зад себе си над един век история, проучвания, изследователска дейност и разработки. Продуктите Eucerin произлизат от създадения през 1900г емулгатор - Eucerit. Eucerit e революционна за времето си технология - основа за влагане на вода с масло, която е предписвана от дерматолози и приемана чудесно от кожата. 50г по-късно е създаден и първият продукт под името Eucerin - крем за поддържане алкалното ниво на кожата. В наши дни Eucerin е доказала се медицинска козметика в множество страни по целия свят. Над 500 учени и дерматолози активно разработват нови продукти и подобряват вече налични формули с цел да удовлетворят нуждите на всеки тип кожа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем за лице
Част от тялото: За деколте и шия, За лице
Тип кожа: Комбинирана, Мазна, Нормална, Склонна към омазняване, Смесена
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Eucerin аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия AQUAporin ACTIVE / Интензивна и дълготрайна хидратация
Марка Eucerin
Производител: Beiersdorf
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЮСЕРИН АКВАПОРИН АКТИВ Крем за нормална към комбинирана кожа 50мл | EUCERIN AQUAporin ACTIVE Cream for normal to mixed skin 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти